Σάββατο, Δεκεμβρίου 12, 2009

ΟΜΟΝΟΙΑ VS ΑΠΟΕΛ Όχι στο διχασμό


Ο χειρότερος εχθρός του έθνους μας είναι ο διχασμός, μην κάνετε τους φονιάδες Τούρκους να χαίρονται και να πανηγυρίζουν

“Κάνουμε επίκληση στον πατριωτισμό και στο φιλότιμο του κάθε Ομονοιάτη. Που και εκείνος έχει συγγενή αγνοούμενο, που και εκείνος είναι πρόσφυγας, που και εκείνος έχει περιουσία στα κατεχόμενα, που και εκείνος τραυματίστηκε στην εισβολή, που και εκείνος ξυλοκοπήθηκε από πραξικοπηματίες. Να διαχωρίσει την θέση του πάραυτα και να αντιδράσει. Ας μην αφήσει την ομάδα του να γίνει το φυτώριο των “χρήσιμων ηλιθίων της Νέας Τάξης” στην Κύπρο μας. Ας μην αφήσει την ποδοσφαιρική ομάδα του να γεννά τα αφιονισμένα άβουλα όντα που αύριο, όταν οι Χριστόφιας, Αναστασιάδης, Παπαπέτρου και Καιτούλα θα κάνουν “κοινές συναυλίες” και θα τρώνε στα “δείπνα” με τους πολιτικούς υποδεκανείς του κατοχικού Αττίλα Ταλάτ-Σογιέρ αυτοί θα είναι απ’ έξω να τους χειροκροτούν“.Γι’ αυτό από εδώ και πέρα τους “Πράσινους ......λύκους“, τους ψευδοαριστερούς δωρεάν οπαδούς του κεμαλισμού και του τουρκικού εθνικισμού θα τους προσδιορίζουμε ως “Διχονοιάτες“, έτσι, για να μην προσβάλλουμε την τιμή και την υπόληψη των υπόλοιπων φιλότιμων Ομονοιατών.

Θα μπορούσε κάποιος να πει “εντάξει μωρέ, ηρέμησε, έχουν περάσει ήδη τόσες μέρες, γιατί ασχολείσαι“. Δεν είναι έτσι τα πράματα. Η συγκεκριμένη πράξη ήταν σημαδειακή και δεν έχει να κάνει με τον αφελή Διχονοιάτη που άνοιξε την σημαία ή την αγέλη που καμάρωνε πίσω από τις επιγραφές “Έλληνες είστε και φαίνεστε” και “Γαμώ το έθνος σας“. Έχει να κάνει με μια άκρως επικίνδυνη κοινωνική δυναμική που αναπτύσσεται και στην Κύπρο και στην Ελλάδα, που σκοπό έχει να πολεμήσει τον πατριωτισμό βαφτίζοντας τον “φασισμό”, και στην προσπάθεια της αυτή μετέρχεται κάθε θεμιτής και αθέμιτης μεθόδου: Στην Ελλάδα η σημαδειακή πράξη ήταν ο εμπρησμός και η σύληση του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη, στην Κύπρο ο ποδοσφαιρικός αγώνας Ομόνοιας - ΑΠΟΕΛ. Φυσικά, για να είμαστε δίκαιοι, διχαστικά και εμετικά πανό αναρτούν κατά καιρούς οι οπαδοί και των δύο ομάδων. Δεν είναι άμοιρο ευθυνών το ΑΠΟΕΛ που σήκωνε πανό με επιγραφές όπως “ΕΟΚΑ Β’ ξανακτύπα“, τουρκικές σημαίες με το τριφύλλι της Ομόνοιας και άλλες με τον αγκυλωτό σταυρό. Η μόνη διαφορά τους με αυτή των Διχονοιατών είναι ότι οι τελευταία έγραψαν ορισμένα πράγματα στα αγγλικά και ότι σήκωσαν την σημαία του εχθρού σε δικό μας στάδιο, κάτι που από μόνο του τραβά το ενδιαφέρον δικών μας και εχθρών. Ουσιαστικά εξωτερίκευσαν δικά μας προβλήματα.


Και έτσι πέτυχαν αυτό ακριβώς που δήθεν ήθελαν να πολεμήσουν: Έκαναν τους Τούρκους εθνικιστές να πανηγυρίζουν! Το δημοσίευμα μάλιστα της εφημερίδας στην οποία αναφερόμαστε πιο πάνω είναι ενδεικτικό: “Ορίστε, και οι Έλληνες ακόμη υψώνουν σημαίες της ΤΔΒΚ“. Το προσέξατε κύριοι Διχονοιάτες; Σας αποκαλούν “ΈΛΛΗΝΕΣ”. Οι Τούρκοι δεν μπήκαν στον κόπο να γράψουν “οργανωμένοι οπαδοί της Ομόνοιας της Θύρας 9 που βρίσκονταν στο τάδε σκάλι, της τάδε γωνιάς του βόρειου πετάλου και που δηλώνουν αριστεροί Νεοκύπριοι ύψωσαν τουρκική σημαία“. Όοοοοοχι, δεν είπαν έτσι. Είπαν ότι “ακόμα και ΕΛΛΗΝΕΣ υψώνουν τουρκικές σημαίες“. Μπείτε στο μυαλό του κεμαλιστή Γκρίζου Λύκου. Τι θα σκέφτηκε; Ότι “Ομονοιάτες για ‘πίκκα’ και μόνο κρατούσαν τουρκική σημαία“; Ή θα πανηγυρίσει διότι βρήκε πρόθυμους Εφιάλτες να τον στηρίξουν;

Με τις πράξεις σας λοιπόν αυτοπροσδιοριζόμενοι “αριστεροί” και “αντιφασίστες” δώσατε το πιο χρυσό, το πιο φοβερό και το πιο χρήσιμο όπλο στον φασισμό και εθνικισμό του κεμαλικού Βαθεώς Κράτους της Τουρκίας. Καταδικάζετε το πραξικόπημα ως το γεγονός που έφερε τους Τούρκους στην Κύπρο, αλλά εσείς το συνεχίσατε. Νομιμοποιήσατε και ξεπλύνατε το αποτέλεσμα του πραξικοπήματος. Δικαιώσατε, δυστυχώς, τις ενέργειες της πολιτικής πτέρυγας της ΕΟΚΑ Β’. Συγχαρητήρια!
Απο www.noitikiantistasis.com
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :