Δευτέρα, Ιανουαρίου 18, 2010

ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ


Έκπληξη μας προκάλεσε σήμερα άρθρο του κ Β. Γρηγορόπουλου στην έγκριτη κατά τα άλλα τοπική εφημερίδα, "ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ", που αναφέρεται στην επιστολή - καταγγελία του συλλόγου μαζικής εστίασης για τις αυξήσεις της NOVA (35%)!!!!
Ο εν λόγω δημοσιογράφος εντελώς απρόκλητα και αδικαιολόγητα επιτίθεται κατά του συλλόγου με αστήριχτες και ψευδής κατηγορίες, συνδέοντας ατυχώς το θέμα των αυξήσεων της NOVA με θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία.
Γράφει επίσης ότι δεν τον νοιάζει αν οι επιχειρήσεις πληρώνουν την υπερβολικά αυξημένη συνδρομή, δείχνοντας έτσι την "ευαισθησία" του για την κρίση που περνούν τα καταστήματα στον τόπο μας. Όλοι γνωρίζουν ότι στον κλάδο της Εστίασης πολλά μαγαζιά έχουν βάλει λουκέτο, από χρέη και πολλά είναι στα πρόθυρα της πτώχευσης.

Το "naxos fan" μετά από καταγγελίες αναγνωστών μας πρώτοι δημοσιεύσαμε άρθρο με το θέμα των αυξήσεων και ενημερώσαμε τον Σύλλογο Μαζικής Εστίασης που αντέδρασε άμεσα με επιστολή - καταγγελία προς την ΠΟΕΣΕ.

Το άρθρο μας αναδημοσιεύτηκε αμέσως από τα μεγαλύτερα blogs της Ελλάδας
( naxios taxalia olympia enimerwsi.gr neomonastiri ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ κ.α.) που έδειξαν ευτυχώς μεγαλύτερη ευαισθησία και ενδιαφέρον, αφού τα ΜΜΕ φυσικά από "συναδελφική αλληλεγγύη" το είχαν θάψει(κόρακας κοράκου μάτι βγάζει?)


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :