Δευτέρα, Φεβρουαρίου 01, 2010

ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ Η Ο.ΝΑ.Σ







Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Ο.ΝΑ.Σ σε μια σεμνή τελετή. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους o Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ι. Βρούτσης, ο κ. Μ. Γλέζος , η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος των Κ.Α.Π.Η. Γαλατσίου κ. Μ. Αλιμπέρτη-Κατσάνη, η Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Δρυμαλίας κ. Κατερίνα Πρωτονοταρίου, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Γαλατσίου, Συμπατριώτες μας των Επιστημών και των Γραμμάτων, Πρόεδροι Πολιτικών Συλλόγων και μέλη τους.
Η εκδήλωση άρχισε με προβολή βίντεο από τα χωριά της Νάξου, συνοδεία παραδοσιακής μουσικής.

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Ο.Ν.Α.Σ. κ. Μαιτός απεύθυνε χαιρετισμό καλώντας τους Συλλόγους να συνεργασθούν όλοι μαζί για να επιλυθούν καίρια προβλήματα της Νάξου και έκανε ενημέρωση για το πρόγραμμα δράσης της Ομοσπονδίας και των πρωτοβουλιών που έχει ήδη αναπτύξει .

Τα κάλαντα αφιερωμένα στη Νάξο τραγούδησαν τα παιδιά του χορευτικού του Συλλόγου Κινηδαριωτών, συνοδεία από τσαμπουνοτούμπακα.
Έγινε απονομή τιμητικών διακρίσεων στους :

• Μιχάλη Κατσάνη τ. Πρόεδρο του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου για την πολύχρονη και μαχητική παρουσία του στο συλλογικό κίνημα από το Βουλευτή Κυκλάδων κ. Ι. Βρούτση.

• Βασίλη Ιωάννου Βερνίκο , που είναι ένας από τους τρείς φαντάρους που αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν το μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη το βράδυ που εκδηλώθηκε η πρόσφατη τρομοκτατική επίθεση στον περιβάλλοντα χώρο της Βουλής από τον κ. Μ. Γλέζο.

Ακολούθησε κέρασμα με ρακί, ξερά σύκα και τυρί από τη Νάξο, χορός και τραγούδια με καλλιτέχνες από τη νέα γενιά του νησιού μας.
Στο χώρο της εκδήλωσης υπήρχε έκθεση έργων του συμπατριώτη μας ζωγράφου Μιχάλη Σοφικίτη .





























Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :