Σάββατο, Φεβρουαρίου 13, 2010

ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που "κυκλοφορούν" σήμερα στο διαδίκτυο, αστυνομικοί της υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με επικεφαλής γυναίκα εισαγγελέα, έκαναν έφοδο τα ξημερώματα του Σαββάτου στο σπίτι του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια(troktiko), κατάσχεσαν κομπιούτερ και σκληρούς δίσκους και συνέλαβαν τον δημοσιογράφο μπροστά στα μάτια του παιδιού του και της συζύγου του.
Είχε προηγηθεί μήνυση κατά του κ. Γκιόλια από τον Γ. Ψαρρά, ο οποίος υποστήριζε ότι ο δημοσιογράφος ήταν δήθεν διαχειριστής του μπλογκ troktiko και είχε ανεβάσει εις βάρος του δυσφημιστικές αναρτήσεις. Συγκεκριμένα, το μπλογκ troktiko είχε αναρτήσει την Παρασκευή είδηση σύμφωνα με την οποία ο Γεώργιος Ψαρράς, στέλεχος της ηλεκτρονικής εφημερίδας zougla.gr και της εφημερίδας VETO ήταν διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Telepassport», η οποία φέρεται να λειτούργησε ως όχημα για τη διακίνηση μαύρου χρήματος επ’ ωφελεία της SIEMENS. Ως μάρτυρας της υπόθεσης εμφανίστηκε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, η σκευωρία ωστόσο που έστησε από κοινού με τον Γ. Ψαρρά κατέρρευσε καθώς από την έρευνα στους υπολογιστές του Σ. Γκιόλια δεν βρέθηκε απολύτως τίποτα.

Όλοι οι σχεδόν οι blogers, και οι δημοκρατικά σκεπτόμενοι άνθρωποι καταδικάζουν τέτοιου είδους ενέργειες που θυμίζουν άλλες εποχές και άλλα καθεστώτα.
Πρέπει να θυμίσουμε όμως ότι αυτοί που σήμερα διαμαρτύρονται(troktiko, fimotro) και επικαλούνται την δημοκρατία και την ελεύθερη έκφραση,είναι οι ίδιοι που πριν λίγες εβδομάδες όχι μόνο δεν στήριξαν τον "naxios", όταν δέχτηκε παρόμοια δίωξη, αλλά δημοσίευσαν τα προσωπικά του στοιχεία και πανηγύριζαν για την φίμωση του.

Περισσότερα εδώ


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :