Κυριακή, Φεβρουαρίου 21, 2010

Συνεδρίασε η τοπική Ν.Δ. Νάξου με θέμα τις Δημοτικές εκλογές


Συνεδρίασε σήμερα, Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 11:00 το πρωί στην συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου "Naxos Royal" η τοπική οργάνωση της Ν.Δ. Νάξου, με βασικό θέμα τις δημοτικές εκλογές, και τον "Καλλικράτη".
Στην κατάμεστη αίθουσα παραβρέθηκαν: O Δήμαρχος Δριμαλίας κ. Μπαρδάνης, ο Νομαρχιακός σύμβουλος κ. Μαργαρίτης, δημοτικοί σύμβουλοι, στελέχη και μέλη της τοπικής οργάνωσης.

Ο πρόεδρος της τ.ο. κ. Σ. Φρατζέσκος τόνισε την ανάγκη για ενότητα και κάλεσε όλα τα μέλη να στηρίξουν τον υποψήφιο που θα εκλέξει το σώμα χωρίς να υπάρχουν διαρροές προς άλλους συνδυασμούς.

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο κ. Μαργαρίτης, αποσαφήνισε το θέμα της υποψηφιότητας του λέγοντας "......πριν από τρεις μήνες περίπου, από την ραδιοφωνική εκπομπή της κ. Ρούλας Μπράουν εξέφρασα την επιθυμία μου να είμαι υποψήφιος, δεν ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου.......αν το σώμα εκλέξει άλλον υποψήφιο, δεν θα φέρω καμία αντίρρηση και θα είμαι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιό του ....."

Τελικά δεν πήρε το "χρίσμα" σήμερα ο κ. Μαργαρίτης, αφού όλοι συμφώνησαν να δοθεί
λίγος χρόνος (15 μέρες) μήπως εκδηλώσει και κάποιος άλλος ενδιαφέρον για υποψηφιότητα, και θα επανέλθουν στις 7 Μαρτίου








Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Δυστηχώς η η σημερινή διοίκηση της Τ.Ο της Ν. Δημοκρατίας σε όλη της την πορεία δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων ούτε των αναγκών της παράταξης ούτε βοήθησε τον τοπικό βουλευτή όσο και όπως έπρεπε. Τελειώνοντας την θητεία της βλέπουμε ότι εξακολουθεί να υπάρχει χάσμα διότι δεν κατάφερε να συννενώσει τον κόσμο της έχοντας να απαριθμήσουμε από πλήθος αποτυγχημένων συγκεντρώσεων μέχρι ανυπαρξία δράσεων και σωρεία λανθασμένων επιλογών.

ο δεξιος είπε...

ανωνυμε των 11.02 θα επρεπε να βουτας την γλωσσα σου στο μιαλο σου οταν μιλας για τετοια θεματα,εκτος αν εισαι εκτος τοπου και χρονου,η μοναδικη τ.ε που περασε και δεν εκανε ουτε μια λαθος επιλογη,ταυτιση απολυτη με τον βουλευτη και το κομα,αλλα μαλλον εισαι απο αυτους τους αχρηστους που μια ζωη ανωνυμα γραφουν,αν εχεις παντελονια στις 7 του μαρτη στο reasort ελα εκει να τα πουμε και αν εχεις εστω και ενα σωστο επιχειρημα θα το σεβαστω.