Κυριακή, Φεβρουαρίου 07, 2010

Το βιβλίο " Ξερολιθιές της γεύσης" και η Νάξος στη ΝΕΤ

Το βιβλίο του "Ξερολιθιές της γεύσης" παρουσίασε, ο συντοπίτης μας Δημήτρης Παπαδόπουλος στην εκπομπή "έχει γούστο" με την Μπήλιω Τσουκαλά.
Το βιβλίο παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί είναι ένας Τσελεμεντές με παραδοσιακές συνταγές της Νάξου, αποκαλύπτει μυστικά της μαγειρικής, και αναδεικνύει την γαστρονομία και τα προϊόντα του νησιού
Στην εκπομπή συμμετείχε και ο πρόεδρος του συλλόγου μαζικής εστίασης, αδελφός του συγγραφέα, Γιάννης Παπαδόπουλος, και επισήμανε την αναγκαιότητα να ενταχθούν οι ντόπιες συνταγές και τα προϊόντα στα εστιατόρια του νησιού για να μπορέσουν να τα απολαύσει όλος ο κόσμος και ιδιαίτερα οι τουρίστες.
Ήταν ο καλύτερος τρόπος να προβληθεί η Νάξος παγκόσμια, μέσα από τον πλούτο και την αξία των προϊόντων της, κάτι που δυστυχώς σπάνια γίνεται.
Την εκπομπή συνόδευσε μουσικά ο Νικόλας Χατζόπουλος με την ορχήστρα του.


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ήταν πραγματικά μια πολύ ωραία παρουσίαση, αντάξια της Νάξου. Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες και σ΄ άλλα με υγεία.

Ανώνυμος είπε...

Οι Παπαδοπουλαιοι ειναι γνωστες της Ναξιωτικης κουζινας αλλα και των τοπικων προιοντων.Πολυ καλη διαφημιση για το νησι και θα ηθελα να σταθω στο γεγονος οτι δεν ειπαν κουβεντα για τις επιχειρησεις τους!Μπραβο σ αυτους και στο συγκροτημα του Χατζοπουλου παντα τετοια...