Σάββατο, Φεβρουαρίου 27, 2010

ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ Η ΠΕΦΟ ΝΑΞΟΥ


Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του 2010 έκοψε χθες η ΠΕΦΟ Νάξου, στο "MED" bar, παρουσία των Θανάση Μπέμπη, Γιώργο Βαίτση, Ν. Σιδέρη, και Ν. Κριμητζά, τους οποίους και βράβευσαν για την προσφορά τους στο Θρύλο και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Νάξου κ. Ν. Μαράκης, ο Δήμαρχος Δρυμαλίας κ. Ι. Μπαρδάνης, ο Αντιδήμαρχος κ. Πιταράς, Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων του νησιού.
Συγκινητική μορφή της βραδιάς ήταν ο μεγάλος Θρύλος των Γηπέδων, Θανάσης Μπέμπης που, παρα την ηλικία του, μοίραζε χαμόγελα, χειραψίες, έβγαζε φωτογραφίες με φιλάθλους, τραγούδησε τον ύμνο της ομάδας, και έδειχνε να διασκεδάζει σαν αιώνιος έφηβος.
Η κορύφωση της βραδιάς ήρθε, όταν άρχισε το σόου με τα βεγγαλικά, κοκκίνισε στην κυριολεξία όλο το νησί, και φάνηκε καθαρά το πάθος και η δύναμη του Ολυμπιακού κόσμου στη Νάξο, που δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν τον ύμνο της ομάδας τους.


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ωραια τα λετε αλλα οι φωτο δεν ειναι αντιπροσωπευτικες εκει εγινε το ελα να δεις ελπιζω να σας στειλουνε καλυτερες φωτο....συνχαρητηρια για το blog

Ανώνυμος είπε...

Eυτυχώς που υπάρχει και ο Παναθηναικός για να προκαλεί τούς Ολυμπιακούς να ξυπνάνε και να διοργανώνουν τέτοιες πετυχημένες εκδηλώσεις. Ιστορική φωτογραφία των αχιβάζελων Μαράκη και Δημέα κάτω από τις σημαίες του Ολυμπιακού.