Τρίτη, Μαρτίου 09, 2010

Χάκερς χτύπησαν το γκάλοπ της "Κυκλαδικής"


Έρευνα 100 ημερών διενεργεί,στο blog της, η τοπική εφημερίδα "Κυκλαδική", με ερώτημα ποιος είναι καταλληλότερος για Δήμαρχος στις επόμενες εκλογές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, χάκερς κατάφεραν να σπάσουν τους κωδικούς του blog και να αλλοιώσουν την ψηφοφορία, προσθέτοντας ψήφους σε συγκεκριμένα ονόματα.
Αν κάτι τέτοιο τελικά αληθεύει, τότε η έρευνα γίνεται αναξιόπιστη, και θα αμφισβητηθεί έντονα η εγκυρότητα του αποτελέσματος.
Ο Δήμαρχος Δρυμαλίας κ. Μπαρδάνης, στην προχθεσινή συγκέντρωση της τοπικής Ν.Δ., ζήτησε από τον δημοσιογράφο κ. Βλαχακη να αφαιρεθεί το όνομά του από την εν λόγο έρευνα.


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΠΑΡΟN ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 07/03? ΕΝ ΤΙ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗ ΕΚΑΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΠΗΡΑΝ ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ....Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΕΕΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΜΕ? ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΑΝΩΛΑΚΗ....ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ!!

Ανώνυμος είπε...

Ετσι ε? κάτι άκουσα έξω, ότι δεν ήταν φυσιολογικό αυτό το μπαμ! ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας λέει θα το κατεβάσει γιατί μπήκαν και το σπασαν οι γνωστοί άγνωστοι..σιγά που θα το άφηναν!!