Παρασκευή, Μαρτίου 19, 2010

Τρομοκρατικό χτύπημα στα γραφεία της “Χρυσής Αυγής”


Στην επίθεση, που έγινε σήμερα το πρωί, στα γραφεία της "Χρυσής Αυγής", σύμφωνα με πληροφορίες χρησιμοποιήθηκε πολεμικό υλικό, η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που κατέστρεψε ολοσχερώς δύο ορόφους. Με τηλεφώνημα είχαν ζητήσει και την εκκένωση και του διπλανού ξενοδοχείου.
Οι ''ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ'' μας έστειλαν την εξής ανακοίνωση:
"Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες αλεπάλληλων άνανδρων χτυπημάτων τόσο από το κράτος, όσο και από το παρακράτος.
Μετά τις άθλιες εξαγγελίες του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ και τη στόχευση της Χρυσής Αυγής και όλων όσων αντιστέκονται, τις 29 παράνομες προσαγωγές στον Άγιο Παντελεήμονα, τη 15ημερη ταλαιπωρία του εκδότη του Στόχου Σάββα Χατζηπαρασκευά από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ και τις φυλακές Ναυπλίου, το πρωτοφανές περιστατικό της....

έρευνας παρουσία εισαγγελέα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής κα τις φυλακίσεις για μοίρασμα φυλαδίων στα Χανιά σειρά είχαν τα γραφεία της επί της οδού Σωκράτους όπου ισχυρότατη έκρηξη προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές και από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα παρά μόνον τραυματισμοί περαστικών.

Οι ''Ανένταχτοι Πατριώτες'' εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής και να ξέρουν πως σε αυτό τον πόλεμο δεν είναι μόνοι.

Είναι ολοφάνερο πως προσπαθούν να κάμψουν το ηθικό μας και να μας αναγκάσουν να δράσουμε εν θερμώ. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να φερθούμε αφελώς αλλά να ξέρουν οι εχθροί μας ότι τέτοια χτυπήματα ατσαλώνουν την αποφασιστικότητά μας".
Οι φωτογραφίες είναι από το olympia.gr




Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :