Σάββατο, Απριλίου 10, 2010

Η Αλ Κάιντα θα «χτυπήσει» το Παγκόσμιο Κύπελλο!!!

Iσλαμικό περιοδικό φιλοξένησε προκήρυξη της οργάνωσης στην οποία τονίζει ότι προτίθεται να αιματοκυλίσει το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.
Το πιο τρομακτικό είναι ότι στο κείμενο αναφέρεται ξεκάθαρα ότι στόχος των τρομοκρατών είναι το παιχνίδι ανάμεσα στις Αγγλία και τις ΗΠΑ, για τον 3ο όμιλο της διοργάνωσης και το οποίο είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 12 Ιουνίου
«Πόσο εντυπωσιακό θα είναι όταν το στάδιο στο οποίο θα διεξάγεται ο αγώνας μεταξύ των ΗΠΑ και της Αγγλίας, (ο οποίος θα μεταδίδεται ζωντανά σε όλο τον κόσμο, και το γήπεδο θα είναι γεμάτο θεατές) θα συγκλονιστεί από τις εκρήξεις και θα.... γεμίσει από εκατοντάδες πτώματα. Η Αλ Κάιντα θα έχει παρουσία στα ματς. Είναι θέλημα του Αλάχ...» αναφέρει χαρακτηριστικά το κείμενο.

Μάλιστα οι τρομοκράτες εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν δεν μπορέσουν να τους εμποδίσουν από το έργο τους: «Όσοι έλεγχοι και να γίνουν από ακτίνες «Χ»τους οποίους η Αμερική θα θελήσει να κάνει μετά την ανάγνωση αυτού του άρθρου, δεν πρόκειται να σταθούν αρκετοί ώστε να εμποδίσουν την είσοδο των εκρηκτικών στο στάδιο. Για έναν απλό λόγο, ο οποίος θα ανακοινωθεί όταν πρέπει», σημείωνει κυνικά η «Αλ Κάιντα» και καταλήγει με μια απειλή προς τον πρόεδρο της FIFA, Σεπ Μπλάτερ, λέγοντας: «Κύριες Μπλάτερ ότι και προετοιμασίες να κάνετε δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα...»

Να σημειωθεί ότι πλην των ΗΠΑ και την Αγγλία, η προκήρυξη αναφέρει ότι στο στόχαστρο της οργάνωσης βρίσκονται και η Γαλλία, η Γερμανία και η Ιταλία. Στο κείμενο επίσης μνημονεύονται μερικές προηγούμενες επιθέσεις της οργάνωσης, όπως η επίθεση αυτοκτονίας τον περασμένο Δεκέμβριο που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο επτά υπαλλήλων της CIA και ενός Ιορδανού πράκτορα, σε βάση στο ανατολικό Αφγανιστάν
Πηγή aek365.gr

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :