Δευτέρα, Απριλίου 12, 2010

ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ

Έκπληξη και ερωτηματικά μας προκάλεσαν τα άρθρα που διαβάσαμε στο "aoparou.blogspot.com", για τα δήθεν επεισόδια μετά τον αγώνα ΑΟ Πάρου- Πανναξιακού.
Προσπαθούμε να καταλάβουμε για ποιον λόγο κάποιοι θέλουν να προκαλέσουν πόλεμο μεταξύ των δυο ομάδων και να σπείρουν μίσος ανάμεσα στους φιλάθλους, γράφοντας ανυπόστατες και φανταστικές ιστορίες. Το εν λόγω blog προσπαθώντας μάλλον να εξυπηρετήσει κάποιες σκοπιμότητες, επιδίδεται σε μια αδικαιολόγητη παραγωγή ψευδών γεγονότων, φάσκοντας και αντιφάσκοντας συνεχώς.

Σε ένα άρθρο, μεταξύ άλλων, γράφουν :

"......Δεν μπορεί να σκεφθεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος ότι 25 άτομα «φίλαθλοι» ομάδας και ο πρόεδρος της ομάδας μαζί θα μπορούσαν να επιτεθούν τόσο άσχημα, άνανδρα, σκληρά......."

Λίγες σειρές πιο κάτω, στο ίδιο άρθρο, τα άτομα που επιτίθονται στον προπονητή του ΑΟ Πάρου λιγοστεύουν!!!!!
Διαβάστε:
"........Ο πρόεδρος του Πανναξιακού μαζί με άλλους 10 ανεγκέφαλους του γειτονικού νησιού, πέταξαν τον προπονητή μας στο έδαφος και τον γρονθοκοπούσαν τόσο σκληρά που χρειάστηκε να διακομιστεί ο άνθρωπος στο κέντρο υγείας για τις πρώτες βοήθειες............."

Στο επόμενο άρθρο ο πρόεδρος του Πανναξιακού μένει πια μόνος του(?), και σπρώχνει τον κ.Πούλο πολλές φορές!!!!!!

"......ο πρόεδρος του Πανναξιακού κύριος Φλεριανός παροτρινώμενος από φιλάθλους του Πανναξιακού, πλησίασε τον προπονητή της ομάδας μας, κύριο Πούλο, και αφού τον έπιασε από το λαιμό, τον απόθησε άσχημα κάτω από το στήθος για πολλές φορές........"

Πως ξαφνικά οι γροθιές από 25 άτομα, έγιναν απλό σπρώξιμο από ένα μόνο άτομο????Και πως από το σπρώξιμο κατέληξε ο κ. Πούλος στο Νοσοκομείο??

Αν κάποιος πρέπει να ντρέπεται κύριοι, αυτοί είστε εσείς, που δημοσιεύετε ψεύδη και κατηγορίες για μια ομάδα και ένα ολόκληρο νησί, καλλιεργώντας έτσι φανατισμό και μίσος, με απρόβλεπτες συνέπειες για το μέλλον του Κυκλαδίτικου Ποδοσφαίρου.

Υ.Γ 1.
Αν 25 άτομα κατάφεραν, μέσα στο νησί σας, να κάνουν όλα αυτά τα πράγματα που εσείς τους κατηγορείται, τότε μόνο κότες δεν πρέπει να τους ονομάζετε.
Εγώ πάντως σας συμβουλεύω να μην πάτε στην Αστυνομία, γιατί με τέτοια κατάθεση μάλλον εσάς θα βάλουν μέσα.
Υ.Γ2. Επίσης σας προτείνω να κατεβάσετε αυτά τα δυο γελοία άρθρα και να σταματήσετε να προκαλείτε γιατί αδικείτε τον εαυτό σας , ντροπιάζετε τον λαό της Πάρου, και μπορεί να μπλέξετε και σε δικαστικές περιπέτειες


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :