Σάββατο, Απριλίου 10, 2010

ΑΟ ΠΑΡΟΥ - ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 1-1

Άλλους δυο πολύτιμους βαθμούς άφησε στην Πάρο ο Πανναξιακός στην προσπάθεια του για την κατάληψη της κορυφής των play off. Σε ένα παιχνίδι με πολλά νεύρα (που βοήθησε γιαυτό το διαιτητικό τρίο απ' την Σύρο), ο ΑΟ Πάρου αιφνιδίασε τους Ναξιώτες πετυχαίνοντας γκολ απ' τα αποδυτήρια, καθώς στο 2' ο Κορτιανός με πλασέ έκανε το 1-0 μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Παλάζη. Το υπόλοιπο 1ο ημίχρονο κύλησε με αλλεπάλληλες διακοπές και δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο αξιώσεων. Παρ' όλα αυτά ο Πανναξιακός είχε τις ευκαιρίες να ισοφαρίσει καθώς την σέντρα σουτ του Γ. Κατσάνη στο 35' έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο Μανέκα, ενώ τα σουτ των Μπαρδή στο 43' και Αγγελή στο 45' εφυγαν μολις άουτ. Στο 2ο ημίχρονο παίχτηκε σαφώς καλύτερο και περισσότερο ποδόσφαιρο. Ήταν πλέον και η σειρά του Πανναξιακού να αιφνιδιάσει και να ισοφαρίσει στο 47' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σουσούνη (βίντεο). Από αυτό το σημείο και έπειτα οι παίχτες του Στ. Μειμάρογλου πήραν τον έλεγχο πίεσαν, έχασαν κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν τελικά να πα ρουν την πολύτιμη νίκη, απογοητεύοντας τους φίλους τους που για ακόμα μια φορά ακολούθησαν την ομάδα σε εκτός έδρας ματς. Κορυφαίοι του Πανναξιακού για.... άλλη μια φορά οι Ν. Κατσάνης και Σουσούνης. Κακή η διαιτησία των Δρόσου, Βακόνδιου, Ρούσου που κατάφεραν να εκνευρίσουν και τις δυο ομάδες αλλά και όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο της Πάρου. Ο Πανναξιακός πλέον περιμένει την ομάδα της Άνδρου στο ΔΑΚ την επόμενη αγωνιστική σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου στο οποίο άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης θα είναι καταδικαστικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ματς μεταδόθηκε live μέσω διαδικτύου χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες των Κ. Συμεόνογλου και Γ.Γιαννάκη.
ΑΟ ΠΑΡΟΥ : (ΠΟΥΛΟΣ) Μανέκα, Κρητικός, Νίκας, Τσιλιώρης, Λάπι, Μουράι, Χαντζάρης, Κορτιανός, Αρκουλής, Πετρόπουλος, Μπαμπούνης.
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ : (ΜΕΙΜΑΡΟΓΛΟΥ) Παλάζης, Ανευλαβής (Σφυρόερας), Γρηγορόπουλος, Χαμηλοθόρης, Ν. Κατσάνης, Γ. Κατσάνης, Μπαρδή (Πολυκρέτης), Σουσούνης, Βασαλάκης, Αγγελής, Λυμπερτάς (Βιλαντώνης).


B.K.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :