Κυριακή, Μαΐου 16, 2010

Πέρασε απ' την Ίο ο Πανναξιακός (0-3)

Σε ένα επεισοδιακό ματς με πολλά νεύρα, αποβολές και όχι την καλύτερη φιλοξενία από πλευράς γηπεδούχων, οι παίκτες του Στέφανου Μειμάρογλου καθάρισαν από νωρίς το παιχνίδι αφού προηγήθηκαν με 0-2 στο πρώτο μέρος, με γκολ των Σουσούνη (πεν), και Λυμπερτά, ενώ στην επανάληψη ο φετινός πρώτος σκόρερ του Πανναξιακού (Σουσούνης) διαμόρφωσε το τελικό 0-3. Έκαναν το καθήκον τους οι Ναξιώτες παίρνοντας σπουδαίο διπλό στην Ίο, διπλό που θα είχε μεγαλύτερη αξία αν οι Παριανές ομάδες στεκόταν στο ύψος των περιστάσεων και πάλευαν τα παιχνίδια τους, όπως ακριβώς έκαναν με τον Πανναξιακό. Και αυτό γιατί ο ΑΟ Πάρου διασύρθηκε στην Πάρο από την Άνω Σύρο με 0-4, ενώ ο Νηρέας δεν μετέβη καν στην Άνδρο για τον αγώνα με τον Αστέρα Κορθιου, (τον οποίο χάνει βέβαια με 3-0 άνευ αγώνος). Έτσι, η Άνω Σύρος (με 20 βαθμούς) χρειάζεται πλέον τη νίκη στον επόμενο αγώνα με τον Αστέρα Κορθίου (με 17 βαθμούς), για να στεφθεί πρωταθλήτρια δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε. Παρ όλα αυτά ο τρίτος Πανναξιακός (16 βαθμοί), διατηρεί τις όποιες (μαθηματικες κυριως) ελπιδες του για πρωτιά. Την επόμενη αγωνιστική (προτελευταία) παίζουν : Άνω Σύρος - Αστέρας Κορθίου, Πανναξιακός - ΑΟ Πάρου, Νηρέας - Ίος, και την τελευταία : Αστέρας Κορθίου - Πανναξιακός, Νηρέας - Ανω Συρος, και ΑΟ Πάρου - Ίος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ : ΑΝΩ ΣΥΡΟΣ 20, ΑΣΤΕΡΑΣ 17, ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 16, ΝΗΡΕΑΣ 13, ΙΟΣ 3, ΑΟ ΠΑΡΟΥ 3.
Β.Κ Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια :

kallitzakis είπε...

Θα ήθελα να γράψω για πρώτη φορά ένα σχόλιο στο blog σας αν και είμαι σχεδόν καθημερινός αναγνώστης σας. Πιστεύω, αν με έχετε παρακολουθήσει ως σελίδα στο net ή ως εφημερίδα (έξω από το κόλλημα μου με τον ΑΟΠ) ότι προσπαθώ σε κάποια πράγματα να είμαι δίκαιος σε ότοο αφορά το ποδόσφαιρο στα νησιά μας.

Λοιπόν: Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα προτιμούσαμε εσάς από κάθε Άνω Σύρο κλπ. ΔΕΝ "ΚΑΤΣΑΜΕ" και ούτε μας πέρασε από το μυαλό. Μην λες πράγματα λοιπόν που δεν είναι σωστά. Ο ΑΟΠ περνάει εδώ και 1 μήνα και βάλε μια μεγάλη κρίση. Πάιξαμε για 30 λεπτά καλή μπάλα, μας "καθάρισε" με 2-3 σφυρίγματα ο διαιτητής και αίφνης δίνει και ένα πάναλτι στο 47ο που το έβγαλε από το μυαλό του. Μετά το 2-0 είμαστε για να μας κλαις και εσύ. Είναι άδικο για όλους μας να έχετε αυτήν την ιδέα. Είναι άδικο.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Kallitzaki ειμαστε κι εμεις καθημερινοι αναγνωστες δικοι σου (κι επ' ευκαιρια συγχαρητηρια για την πολυ ενδιαφερουσα εκθεση με θεμα το Παριανο ποδοσφαιρο). Δεν υπονοησα σε καμια περιπτωση οτι ''κατσατε''. Απλως εγραψα ''να ειχατε σταθει στο υψος των περιστασεων''. Εχοντας παρακολουθησει φετος τρια ματς στην Παρο (2 με τον ΑΟΠ), το μονο που μου εχει μεινει ηταν το παθος και τα τρεξιματα των παικτων του, και η διαθεση αν οχι να παρουν το ματς, τουλαχιστον να μην χαθει με καθε τροπο. Βλεποντας τα αποτελεσματα του ΑΟΠ,(και στον 1ο γυρο και στον 2ο) συμπεραινω οτι τελικα μονο ο Πανναξιακος ''την πληρωσε'' στην Παρο. Και δεν σκοπευω να αναφερθω στην υποθεση Πουλου, που και εκει ο Πανναξιακος κυνηγηθηκε αδικα. Περιμενα λοιπον και συμφωνα με την εικονα που ειχα σχηματισει για την ομαδα, οτι τουλαχιστον θα παλευε τα παιχνιδια στην εδρα του, οπως ακριβως εκανε με τον Πανναξιακο, πραγμα που σε καμια περιπτωση δεν συνεβει. Οι λογοι δεν με αφορουν, και δεν περιμεναμε βοηθεια απο πουθενα. Οπως σωστα αναφερεις αν ο Πανναξιακος τελικα χασει την ανοδο, θα οφειλεται σε δικα του λαθη,δικαιολογημενα αφου προκειτε για μια απειρη νεανικη ομαδα αμειγως απο Ναξιωτες ποδοσφαιριστες (με την προσθηκη 2-3 παλαιοτερων)που ξεκινησε την χρονια με στοχο να σωσει την κατηγορια, κατεκτησε τελικα την 1η θεση στην κανονικη περιοδο, και εφτασε να διεκδηκει ανοδο στα play off. Αυτα ως διευκρινηση. Ως αναφορα την ομαδα του ΑΟΠ και ''την κριση της'' σου θυμιζω πως οπως στη ζωη, ετσι και στο ποδοσφαιρο σημασια δεν εχει το ποσες φορες θα πεσεις ... αλλα το ποσες θα σηκωθεις !
B.K.