Τετάρτη, Μαΐου 12, 2010

Ανθέλληνας ο νέος πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον

Όταν κάτι πάει στραβά θα πάει όσο πιο στραβά γίνεται, ο νόμος του Μέρφι επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά, και αυτήν την φορά δυστυχώς επιβεβαιώνεται στη χώρα μας. Η Ελλάδα τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στο κέντρο του κυκλώνα με τα γνωστά οικονομικά προβλήματα και αντιμετωπίζεται εχθρικά από τις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες. Σ' ολα αυτά ήρθε να προστεθεί ένα ακόμα κακό, η εκλογή του ανθέλληνα Ντέιβιντ Κάμερον στην πρωθυπουργικό θώκο της Αγγλίας.
Ο Νέος πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον έγινε πρωθυπουργός μόλις εννιά χρόνια από τότε που εξελέγη βουλευτής και τεσσεράμιση χρόνια από τότε που εξελέγη αρχηγός του Συντηρητικού Κόμματος.
Τον Σεπτέμβριο του 2003, σε άρθρο που είχε γράψει στην εφημερίδα Guardian, σε δύο παραγράφους που πρέπει να θυμόμαστε… γράφει ότι…Θα αποκαλεί τα Σκόπια Μακεδονία, διότι «ο πληθυσμός είναι στη συντριπτική πλειονότητά του μακεδονικός, με ξεχωριστή γλώσσα, πολιτισμό και ιστορία».
Και ότι την Ελλάδα θα την αποκαλεί «Πρώην Οθωμανική Κτήση»!
Έχουν λοιπόν κάθε λόγο οι φίλοι μας του blog "Parthenon Sculptures.", που αγωνίζονται για την επαναφορά των γλυπτών του Παρθενώνα, να είναι απαισιόδοξοι. Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :