Τρίτη, Μαΐου 25, 2010

ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Da Silva Nascimento Hugo Renato της Άνω Σύρου στο αγώνα της Κυριακής, κατέθεσε o Aστέρας Κορθίου πριν από λίγο στην Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Κυκλάδων.
Συγκεκριμένα το σωματείο της Άνδρου αναφέρει ότι ο Hugo Renato αγωνίστηκε αντικανονικά διότι το δελτίο του εξεδόθη αντικανονικά και παράνομα ως πρώτη εγγραφή, καθώς ο ως άνω ποδοσφαιριστής άνηκε επί χρόνια σε ομάδες της Βραζιλίας του Ισραήλ και της Ισπανίας με τελευταία ομάδα αυτή της Βιγιαρούμπια η οποία ανήκει στην Ισπανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.
Μετά από αυτή την εξέλιξη ο αγώνας της Κυριακής μεταξύ του Αστέρα Κορθίου και του Πανναξιακού πλέον μπορεί να κρίνει τον Πρωταθλητή στις Κυκλάδες, καθώς σε περίπτωση δικαίωσης της ομάδας της Άνδρου, και οι δύο αυτές ομάδες μπορούν να αναδειχτούν Πρωταθλήτριες.
Όμως μετά την πρωτοφανή για τις Κυκλάδες, αποτρόπαια και εγκληματική ενέργεια, που έγινε, από κακοποιά στοιχεία, σε βάρος των Διαιτητών , Μ. Βακόνδιου, Ε. Αρμακόλα και Ν. Μαραγκού, λίγα μέτρα μακριά από το Γήπεδο της Χώρας Άνδρου, το Σάββατο 15-5-2010, επιβάλεται ο αγώνας να διεξαχθεί κάτω από αυστηρή αστυνομική προστασία, καθώς πρέπει να προστατευθούν και η ομάδα του Πανναξιακού αλλά και οι Κυκλαδίτες διαιτητές που θα διευθύνουν τον αγώνα, αφού ο Αρχιδιαιτητής κ. Μενδρινός είναι πλέον υποχρεωμένος να μην ορίσει Αθηναίους Διαιτητές μετά τα ''παρατράγουδα'' που είχαμε σε προηγούμενους αγώνες.
Πηγή syrostoday.gr Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :