Παρασκευή, Μαΐου 28, 2010

ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ.... ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ

Είναι κακοπροαίρετοι, και λασπολόγοι όσοι κατηγορούν τους Αριστερούς για τα πλούσια γούστα τους, και τις πλούσιες συνήθειές τους. Πολύ απλά, οι άνθρωποι αγωνίζονται για να μπορέσουν κάποια στιγμή όλοι οι άνθρωποι να γίνουν ζάπλουτοι σαν κι αυτούς. Για τον λαουτζίκο το κάνουν.
Γι αυτό και η σύντροφος του προέδρου της Κ.Ο. του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, Αλέξη Τσίπρα, πριν λίγες μέρες γέννησε στην πιο μεγάλη, πιο ακριβή, και πιο πολυτελή σουίτα του μαιευτηρίου Ιασώ.
Το συνολικό κόστος της σουίτας που βρίσκεται στο 8ο όροφο του Ιασώ ήταν 14.000 ευρώ. Στο ποσό αυτό δεν περιλαμβάνεται η αμοιβή του γυναικολόγου που έκανε την καισαρική, κάτι που σημαίνει ότι το συνολικό ποσό ανέβηκε πολύ περισσότερο. Μακάρι να ξέραμε πόση συγκεκριμένη σουίτα, η 805 και 806 είναι περίπου 45 τετραγωνικά και πρόκειται για δύο δωμάτια που ενώνονται με συρόμενη πόρτα.
Φυσικά μόλις μεγαλώσει το παιδί και έρθει η ώρα για της σπουδές του, θα ακολουθήσει τον δρόμο της κόρης της κ. Παπαρήγα που σπουδάζει στο εξωτερικό, στο Deree, αφού δεν εμπιστεύεται τα Ελληνικά πανεπιστήμια, δείχνοντας έτσι και στους άλλους φτωχούς Έλληνες πως θα έπρεπε να λειτουργεί το σύστημα παιδείας.
Και μετά βέβαια θα ακολουθήσει και αυτός την πολιτική καριέρα του μπαμπά του και θα πλουτίσει κοροϊδεύοντας όλους εμάς που πιστεύουμε ακόμα σε ιδεολογίες και κόμματα.
Θα γίνει δηλαδή ζάπλουτος σαν τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκο Αλαβάνο που είναι ο πιο πλούσιος πολιτικός(!). Ο Αλαβάνος μαζί με τη σύζυγο του, έχουν συνολικά εισοδήματα 179.784,26 ευρώ!!! Από τη βουλευτική αποζημίωση του ύψους 93.266,50 ο κ Αλαβάνος, έδωσε 21.000 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του κόμματός του καθώς και 5.000 στην ΜΚΟ «Ελληνικό Καραβάνι». Έχει 3 ακίνητα στη Τήνο καθώς και το 12% συμμετοχή σε ένα ξενοδοχείο, 2 στην Αθήνα, 5 στα Χανιά 1 στο Ηράκλειο και 1 στις Βρυξέλλες.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :