Δευτέρα, Μαΐου 17, 2010

Παραιτήθηκε η Υφυπουργός Τουρισμού Α. Γκερέκου

Όλα πάνε στραβά φέτος με τον τουρισμό, από την μια η ηφαιστειακή τέφρα από την άλλη οι απεργίες και οι κινητοποιήσεις. Και μόλις ξεκίνησε η καμπάνια και οι ενέργειες για την προβολή της χώρας μας, η όμορφη υφυπουργός Τουρισμού Α. Γκερέκου υπέβαλε την παραίτηση της, και έγινε αποδεκτή απο τον Πρωθυπουργό. «Η Άντζελα Γκερέκου υπέβαλε την παραίτησή της για λόγους ευαισθησίας και ευθιξίας και προκειμένου να μην υπάρξει η παραμικρή αφορμή για να πληγεί η κυβέρνηση, παρά το ότι, όπως ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό, ουδεμία εμπλοκή έχει στις φορολογικές εκκρεμότητες του συζύγου της» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» ο Τόλης Βοσκόπουλος, σύζυγος της Γκερέκου, οφείλει περίπου 5,5 εκατομμύρια ευρώ(!) στην Εφορία από φόρους εισοδήματος, πρόστιμα και προσαυξήσεις.
Ο γνωστός τραγουδιστής κατάφερε επί 17 ολόκληρα χρόνια να μπλοκάρει τη διαδικασία πληρωμής με αλλεπάλληλες αναστολές και με δικαστικές αποφάσεις.
Μήπως φταίνε και οι κυβερνήσεις που όλα αυτά τα χρόνια δεν εισέπραξαν τις οφειλές?
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι ποιοι και γιατι επέλεξαν να χτυπησουν αυτη τη συγκεκριμένη στιγμή την Γκερέκου αφού τα χρέη του Τόλη προς την εφορία είναι χρόνια γνωστά. Δεν την έπληξαν ούτε κατά την προηγούμενη της θητεία ούτε κατά την τελευταία προεκλογική περίοδο. Τι έγινε τις τελευταίες μέρες; Πάνω που ακούστηκε ότι το Υπουργειο ξεκινάει να αναλαμβάνει δράση και στα πρόθυρα της τουριστκής σαιζόν, γιατι τωρα; Τι γίνεται τέλως πάντων; Ήταν εχθρικά ή φίλια πυρά; Τι συμφέροντα παίζονται από πίσ;