Σάββατο, Ιουνίου 12, 2010

ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΓΚΟΛ

Ιστορική είναι η σημερινή μέρα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο αφού το "Πειρατικό" ξεκινά στις 14.30, κόντρα στην Ν. Κορέα, το τρελό ταξίδι του στα γήπεδα της Ν. Αφρικής.
Προβλέψεις και προγνωστικά δεν υπάρχουν, οι πειρατές έχουν αποδείξει άλλωστε ότι γι αυτούς όλα είναι δυνατά, ακόμα και η κατάκτηση του τροπαίου!
Και μόνο η συμμετοχή της Εθνικής μας, στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση του πλανήτη αποτελεί τεράστια επιτυχία και μας έχει κάνει ήδη όλους υπερήφανους, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα φέρει.
Η βρετανική εφημερίδα Guardian ζήτησε από τους αναγνώστες της να κάνουν τις προβλέψεις τους για τον νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου που ξεκινά αύριο στην Νότιο Αφρική. Ένας εκ των αναγνωστών, προέβλεψε πως ναι μεν η Ελλάδα θα στεφθεί Παγκόσμια Πρωταθλήτρια ωστόσο, λόγω οικονομικής κρίσης, θα χρειαστεί να δώσει την Κούπα στην Καγκελάριο της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ προκειμένου να ξεχρεώσει!!!.
Δείτε το βίντεο που μας έστειλε ο φίλος Ν.Κ. με τα γκολ της Εθνικής του 2004 και το πανέμορφο τραγούδι των Λοκομόντο, και θυμηθείτε τις μοναδικές συγκινήσεις που μας χάρισαν τότε οι "πειρατές".

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :