Σάββατο, Ιουνίου 26, 2010

2η Μέρα Masters Νάξου Beach Volleyball 2010, αγώνες κυρίως ταμπλό(βίντεο)

Η ζέστη, η κοσμοσυρροή και το όμορφο θέαμα απ' τους αθλητές και τις αθλήτριες ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της 2ης ημέρας του Mastres beach volley που διεξάγεται στην παραλία του Αη Γιώργη στην Χώρα της Νάξου. Μια διοργάνωση που μέχρι στιγμής κρίνετε απολύτως πετυχημένη, αφού ο κόσμος του νησιού στηρίζει με την παρουσία του το τουρνουά, οι αθλητές και αθλήτριες με τη σειρά τους αποζημιώνουν με το υψηλού επιπέδου θέαμα που προσφέρουν, ενώ και οργανωτικά δεν υπάρχουν παράπονα. Ακόμα και το αεράκι που φυσούσε μέχρι χθες στη Νάξο κόπασε κάνοντας το χατήρι αθλητών και διοργανωτών. Το αγωνιστικό επίπεδο έχει πράγματι ανέβει κατ πολύ, και αυτό δεν οφείλετε μόνο στις ξένες ομάδες που συμμετέχουν, αλλά κυρίως στους Έλληνες αθλητές που εντυπωσιάζουν. Αύριο δε στους τελικούς της διοργάνωσης οι κερκίδες αναμένονται κατάμεστες και οι best of αθλητές να γνωρίσουν την αποθέωση.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Στους αυριανούς ημιτελικούς πέρασαν τα ζευγάρια Αποστόλου Δημήτρης - Μπιλλήρης Φερνάντο και Ferramenta Rhooney (BRA) / Santos Moises(BRA) που κερδισαν με 2-0 σετ τους Κοτσιλιάνο Γιώργο - Ξενάκη Μάνο και Βλαχοστάθης Σωτήρης - Μήττας Κώστας αντίστοιχα.
Στις γυναίκες, στον πρώτο ημιτελικό οι Φιλανδέζες Nystrom Emilia - Nystrom Errica θα
αντιμετωπίσουν τις Κύπριες Αγγελοπούλου Μαριώτα - Κωνσταντίνου Μανωλίνα και στον άλλο ημιτελικό θα συγκρουστούν οι Νάστου Ντίντα - Παπαφωτίου Αθηνά με τις Kiss Katalin - Δηλαβέρη Αθηνά.

Οι Ναξιώτες

Το ζευγάρι Βλασσερός Σπύρος - Καπίρης Σάββας(φώτο) δεν κατάφερε να περάσει στον 2ο γύρο αφού ηττήθηκε από τους Βλαχοστάθη Σωτήρη - Μήττα Κώστα με 2-0 σετ.
Με 2-0 σετ ηττήθηκε και το ζευγάρι Μαγκανάρη Μαρικρίστα - Μεθενίτη Πηγιάννα, στον 1ο γύρο, από τις Kiss Katalic (HUN) - Δηλαβέρη Αθηνά.



Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Έχει μεγάλη ανάγκη το νησί από μεγάλα events και παρόμοιες εκδηλώσεις πανελλαδικού και διεθνούς χαρακτήρα. Συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν με τον οποιονδήποτε τρόπο. Συγχαρητήρια στους θεατές που Εξεδήλωσαν το ενδιαφέρον τους τόσο θερμά. Νάξος 2010-Καλοκαίρι-Αγ. Γεώργιος-Αθλητισμός-Άμιλλα-Νόημα Ζωής. Και του Χρόνου και ακόμα περισσότερες Εκδηλώσεις και Διοργανώσεις τέτοιου χαρακτήρα. Μπράβο!!!

Ανώνυμος είπε...

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και στην Αστυνομία & το Λιμενικό που ήταν εκεί.
Καφεδάκι στην Τράτα και οι πλανόδιοι είχαν στήσει τις ομπρέλες και τα παρεό με σκουλαρίκια και κάθε λογής πράγματα και έπιναν τα μπιράκια τους.
Πάνω κάτω οι μαύροι οι πακιστανοί και οι κινέζοι και οι αστυνόμοι έπιναν καφέ

Αλλά συγγνώμη είναι αρμοδιότητα του Λιμενικού ή όχι μάλλον τις δημοτικής αστυνομίας ή όχι μάλλον της Αστυνομίας κάνεις δεν ξέρει.

Το θέμα είναι να δικαιολογήσουμε το μεροκάματο.

Και του χρόνου.

Ανώνυμος είπε...

Είναι αρμοδιότητα Δήμου-Εφορίας-Αστυνομίας-Λιμενικού(για το Λιμάνι και τις ζώνες Λιμένος). Όμως γιατί ρε παιδιά δεν καταγγέλετε γιατί δεν ενεργοποιήστε γιατί δεν μιλάτε. Την ίδια στιγμή εκείνη να πάτε στα όργανα και να τους το πείτε. Να νοιώσουν άβολα. Γιατί μένετε απαθείς γιατί τους αφήνετε γιατί δεν τους βάζετε προ των ευθυνών τους; Τουλάχιστον να βλέπατε τι απάντηση θα πέρνατε. Ενεργοποιειθείτε επιτέλους με την ανοχή μας τα κάνουν όλα. Βγείτε μπροστά ξεμπροστιάστε τους. Μην τα αφήνετε όλα στους άλλους ΞΕΣΗΚΩΘΕΊΤΕ ΕΜΕΊΣ ΕΊΜΑΣΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ.