Τρίτη, Ιουνίου 29, 2010

Η απόλυτη υποκρισία απο τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης.

Ξεχείλισε η υποκρισία τις τελευταίες μέρες στα ιδιωτικά κανάλια από τους αβανταδόρους της κυβέρνησης, και τους ανθρώπους των ΜΜΕ.
Οι Έλληνες δημοσιογράφοι όλο τον χειμώνα έκαναν τα πάντα για να βοηθήσουν την κυβέρνηση να παραδώσει την χώρα με τους χειρότερους όρους στο ΔΝΤ, συμμετέχοντας σ' αυτό το μεγάλο έγκλημα που συντελείται κατά του Ελληνικού λαού. Την προσχεδιασμένη και μεθοδευμένη δηλαδή πτώχευση της Ελλάδας, και το ξεπούλημα της σε ξένα συμφέροντα.
Τώρα συνεχίζουν να αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη, κατηγορώντας τους απεργούς και όλους αυτούς που αγωνίζονται κατά των νέων σκληρών μέτρων.
Ξαφνικά θυμήθηκαν ότι υπάρχει και ο τουρισμός, ότι το κλείσιμο των λιμανιών και οι κινητοποιήσεις είναι αντισυνταγματικές, και ότι θα πληγούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στα νησιά!
Που ήταν τα ΜΜΕ όταν η μεγάλη σοσιαλιστική παράταξη καταργούσε τα υπουργεία Τουρισμού, Αιγαίου και Ναυτιλίας δίνοντας έτσι την χαριστική βολή στις δυο βαριές βιομηχανίες της χώρας (Ναυτιλία και τουρισμό)
Σταματήστε επιτέλους την δημαγωγία και τα ψέματα γιατί θα έρθει η ώρα που θα κληθείτε και εσείς να λογοδοτήσετε στον Ελληνικό λαό για την συνενοχή σας σ' αυτό το έγκλημα.
Οι επιχειρήσεις στα νησιά μας αργοπεθαίνουν από τις εξοντωτικές αυξήσεις του ΦΠΑ και των άλλων δυσβάσταχτων φόρων που μας επιβάλει το ΔΝΤ, και από την αναλγησία του Κράτους που δεν έκανε τίποτα, όλο αυτό τον καιρό, για την τόνωση του τουρισμού.
Και όλα αυτά σε μια περίοδο που η δομή και οι θεσμοί του Κράτους αμφισβητούνται, οι εκπρόσωποί τους προσκολλημένοι στην ματαιοδοξία τους και ανήμποροι να αντιδράσουν, εκτελούν κατά γραμμα τις εντολές των μεγάλων αφεντικών τους.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :