Πέμπτη, Ιουνίου 17, 2010

Ο κ. Βουραζέρης και τα απατηλά παντρολογήματα

Θερμά επεισόδια δημιούργησε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Κορθίου κ. Βουραζέρης, αφού έχασε πανηγυρικά από την Νάξο, κι έτσι γκρεμίστηκαν τα όνειρά του, που του υπόσχονταν μια θέση δημάρχου!
Η ιδέα της ομάδας από την προηγούμενη διοίκηση, ξεκίνησε με το σκεπτικό ότι οι νέοι του Κορθίου και ιδιαίτερα οι μαθητές θα αθλούνταν με σκοπό να αναπτύξουν κοινωνική σχέση, υγιή νοοτροπία, συνεργασιμότητα, χωρίς ανταγωνισμό και χωρίς μεγαλεπήβολες σκέψεις πρωταθλητισμού.
Ο δήμος Κορθίου έφτιαξε γήπεδο γι αυτό το λόγο, και το ενδιαφέρον των νέων στήριξε και επικρότησε το ξεκίνημα της αθλητικής δραστηριότητας του τόπου μας.
Πριν 2 χρόνια η διοίκηση δόθηκε στον κ. Βουραζέρη, αγνώστου φρονήματος κι ευαισθησίας στην παραπάνω ιδέα, ο οποίος αποφάσισε να... συνδέσει τον αθλητισμό με την εξασφάλιση της θέσης του δημάρχου. Ξεκίνησε με ένα σημαντικό κεφάλαιο, να εκτοπίσει τους ντόπιους νέους και να αγοράσει επαγγελματίες ποδοσφαιριστές με στόχο να οδηγήσει την ομάδα σε καλύτερη κατηγορία. Αργότερα θα χρησιμοποιούσε αυτή τη νίκη στον προεκλογικό του αγώνα για να αποδείξει ότι, επί προεδρίας του κατάφερε το ακατόρθωτο, άρα γιατί να μην τα καταφέρει και ως δήμαρχος.
Μέχρι εκεί όλα καλά, αυτό όμως που πρόδωσε τον βαθύτερο αρρωστημένο ψυχισμό του ήταν ότι χρησιμοποίησε ύπουλα μέσα για να εξασφαλίσει τη νίκη.
Συγκεκριμένα στον αγώνα μεταξύ Αστέρα Κορθίου και Παναξιακού στις 29-5-2010, προσέλαβε επαγγελματίες μπράβους οι οποίοι διετάχθησαν να απειλήσουν διαιτητές και παίκτες, να βοηθήσουν τον Αστέρα να νικήσει. Αφού τελικά οι απειλές δεν πιάσανε, ο Παναξιακός κέρδισε το ματς και οι μπράβοι άρχισαν να εκπληρώνουν το καθήκον τους εντός και εκτός γηπέδου χτυπώντας παίκτες και διαιτητές.
Ευτυχώς, κάποιοι δικοί μας οπαδοί μυρίστηκαν το κρυφό παιχνίδι του προέδρου κι επενέβησαν με το μέρος της αντίπαλης ομάδας που βρισκόταν σε δύσκολη θέση, εκτός έδρας και ανήμποροι να χειριστούν τέτοιου είδους απειλές από μια ομάδα που ποτέ δεν είχε δείξει τέτοιο προσωπείο.
Με λίγα λόγια, η κατάσταση αυτή πρόδωσε το ποιόν του ψυχασθενούς προέδρου της ομάδας μας, που έκανε ρεζίλι το Κόρθι σε πανκυκλαδικό επίπεδο.
Μετά απ’ όλα αυτά ο κ. Βουραζέρης πρέπει να λογοδοτήσει για τα ευτράπελα, να δώσει πλήρη αναφορά, και να ελεγθεί οικονομικά για τα κεφάλαια που αγόραζε ποδοσφαιριστές και μπράβους για την επίτευξη των ποθητών του στόχων.
Είχε ο έπαρχος και το Μουστάκειο ίδρυμα ανάμιξη με όλα αυτά;
Ποιος δήμος τον θέλει για δημοτικό σύμβουλο, τώρα που ο Καλλικράτης ανέτρεψε τα σχέδιά του;
Όπου κι αν βρει αποκούμπι, το Κόρθι τον περιμένει στη γωνία, και αυτόν και τον υποψήφιο δήμαρχό του.
Το έστειλε το mavroprovatistes.blogspot
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :