Σάββατο, Ιουνίου 19, 2010

Να γίνει κάτι μ' αυτό το χάλι

Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι τραβηγμένη στην παραλία της Νάξου, και όλοι θα την έχετε προσέξει αν όχι σήμερα, μάλλον χθες ή κάποια άλλη στιγμή αφού η εικόνα είναι μόνιμη. Οι κάδοι ανακύκλωσης και συγκεκριμένα αυτός για το χαρτί έχει μόνιμα μπροστά του ένα βουνό από χαρτόκουτο και άλλα, αφού εξυπηρετεί τα περισσότερα μαγαζιά της παραλίας Δεν έχει προσέξει κανείς από τους άρχοντες του νησιού το αίσχος αυτό στην καρδιά της πόλης έστω τώρα το καλοκαίρι (γιατί για τον χειμώνα ούτε λόγος να γίνεται)? να εισηγηθεί την αποκομιδή των χαρτόκουτων σε τακτικότερα διαστήματα ? ή να δοθεί μια άλλη λύση ? λίγο πριν από μένα ζευγάρι αλλοδαπών τουριστών φωτογράφιζαν χαμογελώντας το βουνό με τα απορρίμματα για να διαφημίσουν πίσω στην πατρίδα τους τον πολιτισμό μας.
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ
Από αναγνώστη.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Φωνη βοωντος εν τη ερημω ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΚΑΛΕ, ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ. ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΥΧΘΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ, Μ' ΑΥΤΑ Θ' ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΙΔΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΕΣ, ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΗΣΟΥΜΕ.