Τετάρτη, Ιουνίου 30, 2010

O William Hill πλήρωσε το γκολ του Λάμπαρντ που δεν καταλόγισε ο διαιτητής!!!!

Το σουτ του Λάμπαρντ στο 38΄ της αναμέτρησης της Αγγλίας με τη Γερμανία, χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Νόιερ και εμφανώς πέρασε τη γραμμή του τέρματος των Γερμανών, ωστόσο ο Ουρουγουανός διαιτητής, Χόρχε Λαριόντα, δεν υπέδειξε σέντρα.
Ωστόσο, για μια ακόμη φορά, ο William Hill θα προβεί σε διόρθωση ενός ιστορικού ποδοσφαιρικού λάθους, πληρώνοντας όλα τα στοιχήματα των παικτών που πόνταραν στον Λάμπαρντ να σκοράρει. «Ακόμα και ο Σεπ Μπλάτερ ξέρει ότι ο Λάμπαρντ σκόραρε, οπότε εμείς ξεκινήσαμε ήδη να πληρώνουμε τους παίκτες που τον πόνταραν να σκοράρει στο 4,33. Θα μας κοστίσει εξαψήφιο νούμερο...» τόνισε ο υπεύθυνος Τύπου του William Hill, Γκρέαμ Σαρπ.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο Μουντιάλ του 1986, μετά το χέρι του... θεού Μαραντόνα, o William Hill είχε επιστρέψει τα χρήματα όσων είχαν ποντάρει στην πρόκριση της Αγγλίας στον ιστορικό προημιτελικό Αργεντινής - Αγγλίας, ενώ.... μόλις τον περασμένο Νοέμβριο, o William Hill επέστρεψε σε όλους τους πελάτες του τα πονταρίσματα στην πρόκριση της Ιρλανδίας, μετά την χέρι του Ανρί στην παράταση, που σταμάτησε πεντακάθαρα την μπάλα δίνοντας την τελική ασίστ για τον σκόρερ των Γάλλων, Γουιλιάμ Γκαλάς!

Ηδη, στον William Hill προσφέρουν σε απόδοση 6,00 το να εισάγει η FIFA στο επόμενο Μουντιάλ τεχνολογική μέθοδο στη γραμμή του τέρματος, ενώ κατά τους oddsmakers του William Hill, ο Φάμπιο Καπέλο οδεύει προς την πόρτα της εξόδου... με τον Χάρι Ρέντναπ να γίνεται πρώτο φαβορί σε απόδοση 2,75, ενώ στο 1,33 προσφέρεται το να είναι Αγγλος ο επόμενος προπονητής της εθνικής Αγγλίας!
Β.Κ. από aek365.gr
> Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :