Πέμπτη, Ιουλίου 15, 2010

Αποζημίωση 212.000 ευρώ πήρε ο Μουστάκιας!!!!!

Τελικά τα κατάφερε ο 77χρονος Μηνάς Καρατζόγλης και θα πάρει αποζημίωση πάνω από 160.000 ευρώ από σουηδική γαλακτοκομική εταιρεία που είχε χρησιμοποιήσει φωτογραφία του, χωρίς την άδειά του, σε «γιαούρτια τουρκικής συνταγής»...
«Καταλήξαμε σε συμφωνία, η οποία υπεγράφη απ' όλες τις πλευρές. Μπορούμε να χρησιμοποιούμε τη φωτογραφία του σε όλα μας τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου του τουρκικού γιαουρτιού», δήλωσε ο Τόμας Αξελσον, διευθυντής πωλήσεων της οικογενειακής επιχείρησης γαλακτοκομικών προϊόντων Lindahl στην πόλη Γένκεπινγκ της κεντρικής Σουηδίας. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να πληρώσουν στον κ. Μηνά αποζημίωση 1,5 με 2 εκατομμύρια κορώνες δηλαδή 160.000 με 212.000 ευρώ.
Ο 77χρονος παππούς με το χαρακτηριστικό μουστάκι την άνοιξη ενημερώθηκε από... ένα φίλο του στη Στοκχόλμη ότι η φωτογραφία του βρίσκεται σε γιαούρτι και μάλιστα τουρκικής προέλευσης. Αρχικά, ο 77χρονος ζήτησε αποζημίωση 5 εκατ. ευρώ καθώς από τη μια δεν του είχαν πάρει την άδεια και απ' την άλλη τον παρουσίαζαν ως Τούρκο επί χρόνια.
Η εταιρία Lindahl υποστηρίζει ότι αγόρασε τη φωτογραφία του από μια τράπεζα φωτογραφιών, από την οποία σκοπεύει να ζητήσει αποζημίωση και όλο αυτό είναι μια παρεξήγηση!
B.K. Aπό aek365.gr
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :