Σάββατο, Ιουλίου 31, 2010

Προκριματικές εκλογές σε 40 δήμους θα διεξάγει το ΠΑΣΟΚ, με στόχο λιγότερα "αντάρτικα"

Διαβάσαμε στο e-aftodioikisi.gr οτι το ΠΑΣΟΚ θα διεξάγει προκριματικές εκλογές σε όσους δήμους υπάρχουν πολλές υποψηφιότητες , με στόχο φυσικά να προλάβει όσο το δυνατόν περισσότερα «ανταρτικά».
Σύμφωνα με πληροφορίες της Ηλεκτρονικής Αυτοδιοίκησης , οι δήμοι σε όλη την Ελλάδα, όπου παρουσιάζεται πρόβλημα και χρειάζεται να διεξαχθούν εκλογές αγγίζουν τους 40.
Όπως τονίζεται σε σχετική εγκύκλιο που έχει σταλεί στις οργανώσεις και την οποία υπογραφούν ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Σ. Ξυνίδης και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων Θ. Τσούρας, στις προκριματικές εκλογές ψηφίζουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του κάθε Δήμου και όχι μόνο τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ.
Στην Νάξο όπως είναι γνωστό, το χάσμα μεταξύ των δυο "πράσινων" υποψηφίων, Μαράκη - Γρυλάκη, είναι αγεφύρωτο.
Εμείς επικοινωνήσαμε με συνεργάτες του κ. Θ. Γρυλάκη και μας δήλωσαν ότι ο συνδυασμός τους δεν έχει ζητήσει την στήριξη του κόμματος και δεν θα δεχθεί σε καμία περίπτωση να συμμετέχει σε μια τέτοια ανοιχτή ψηφοφορία που θα μπορεί να ψηφίζει ο καθένας. Δέχονται όμως την διεξαγωγή προκριματικών εκλογών όπου δικαίωμα ψήφου θα έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ. Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :