Παρασκευή, Ιουλίου 09, 2010

Έδιωξαν τους ελεγκτές του Σ.Δ.Ο.Ε.στην Ικαρία!!!!

Αντιμέτωπο με τους κατοίκους των Ραχών ήρθε κλιμάκιο της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων, που επισκέφτηκε την περιοχή, για να διενεργήσει ελέγχους.
Όλα ξεκίνησαν προχτές, όταν κλιμάκιο της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων, αποτελούμενο από 3 υπαλλήλους, βρέθηκε στις Ράχες, για να διενεργήσει ελέγχους σε καταστήματα και επιχειρήσεις της περιοχής.
Μόλις η παρουσία τους έγινε αντιληπτή, 50 περίπου καταστηματάρχες συγκεντρώθηκαν στην περιοχή, απαιτώντας από το κλιμάκιο να φύγει άμεσα από την περιοχή.
Από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό των επαγγελματιών, βρέθηκε ο δήμαρχος Ραχών, κ. Καρούτσος, που μίλησε για το συμβάν στους «103,2».
«Υπήρξε κινητοποίηση από 50 περίπου άτομα, που συγκεντρώθηκαν και συνομίλησαν, με έντονο ύφος, με τους 3 υπαλλήλους της Υπηρεσίας. Τους εξέθεσαν τη δύσκολη κατάσταση, που επικρατεί εδώ και πολύ καιρό. Δεν είναι δυνατόν με την κάθετη πτώση του τζίρου, να γίνεται ένα κυνήγι εσόδων, που μοιάζει με κυνήγι μαγισσών. Οι δραστηριότητες όλων έχουν πέσει στο μηδέν. Δεν παρανομούμε, αλλά αυτή την περίοδο σφυροκοπιέται το εισόδημα όλων. Απαντάμε σε όλους, πως οι αγώνες μπορούν να δώσουν τέλος στον κατήφορο του εισοδήματος, που όμοιο της δεν έχει γνωρίσει ο τόπος», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καρούτσος.
Οι επαγγελματίες συνομίλησαν με το κλιμάκιο, το οποίο μετά από λίγο αποχώρησε από τις Ράχες.
B.K. Απο zougla.gr και armoniaradio.gr Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :