Δευτέρα, Ιουλίου 26, 2010

Μείωση της κίνησης στο λιμάνι του Πειραιά

Μειωμένη κατά 11% ήταν η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά το Σαββατοκύριακο που πέρασε σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα (Παρασκευή 24 Ιουλίου και Σάββατο 25 Ιουλίου 2009). Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, το Σαββατοκύριακο διακινήθηκαν 56.156 επιβάτες, ενώ πραγματοποιήθηκαν 58 δρομολόγια για την εξυπηρέτησή τους.
Την ίδια στιγμή οι επιβάτες που διακινήθηκαν για τον Αργοσαρωνικό ξεπέρασαν τους 21.000 και τα δρομολόγια που πραγματοποιήθηκαν ανήλθαν σε 127.
Με ενδιαφέρον αναμένεται η εξέλιξη της επιβατικής κίνησης στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας αλλά και στα περιφερειακά, δεδομένης της οικονομικής συγκυρίας.
Πάντως, σε πρώτη ανάγνωση είναι πολύ νωρίς για να διαπιστώσει κανείς εάν η επιβατική κίνηση σημειώσει μεγάλη πτώση ή αντίστοιχα άνοδο, καθώς το κύριο ρεύμα καθόδου των Αθηναίων προς τον Πειραιά λαμβάνει χώρα την περίοδο του Αυγούστου.
Να σημειωθεί ότι τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου δεν δημιουργήθηκαν προβλήματα σε ό,τι αφορά την μετακίνηση των επιβατών απόρροιας βλαβών ή καθυστερήσεων, σύμφωνα πάντα με την ενημέρωση του Λιμενικού.
(Πληροφορίες από ENET καιΑΠΕ-ΜΠΕ) Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :