Τρίτη, Ιουλίου 20, 2010

Δέσμευση Μπρακουμάτσου για το αποχετευτικό των παραλιακών οικισμών της Νάξου.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας "ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ", ο περιφερειάρχης Nοτίου Αιγαίου κ. Μπρακουμάτσος επισκέφθηκε πρόσφατα τη Νάξο και συναντήθηκε με τοπικούς παράγοντες της αυτοδιοίκησης όπου συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα του νησιού.
Ο κ. Μπακουμάτσος υποσχέθηκε ότι το έργο της αποχέτευσης των παραλιακών οικισμών θα ενταχθεί στο Ειδικό Αναπτυξιακό πρόγραμμα τις επόμενες μέρες.
Τόνισε δε ότι ο φάκελλος που έχει καταθέσει ο Δήμος Νάξου είναι πλήρης και το "κόλλημα" οφείλεται στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και όχι στην τοπική αυτοδιοίκηση του νησιού.
Το συγκεκριμένο πρόβλημα είχε αναφερθεί στις συναντήσεις που είχαν πραγματοποιήσει οι
εκπρόσωποι των επαγγελματικών συλλόγων του νησιού με τους επαγγελματίες των περιοχών, και είχαν καταθέσει σχετικό υπόμνημα στον Δήμαρχο κ. Μαράκη.
Το αποχετευτικό είναι ένα έργο υποδομής, πολύ σημαντικό για τις συγκεκριμένες παραλίες που θεωρούνται οι καλύτερες στην Ελλάδα.
Ας ελπίσουμε ότι το πρόβλημα επιτέλους θα λυθεί, και οι δηλώσεις του περιφερειάρχη δεν θα είναι προεκλογικές υποσχέσεις που θα ξεχαστούν την επομένη των εκλογών
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

4 σχόλια :

ο δεξιος είπε...

γιατι ρε παιδια την αλλη μερα των εκλογων που θα ειναι αυτος ο τυπος??

Ανώνυμος είπε...

μονο θαλασσα με αμμουδια τυπου Προκοπη στον Ζα δεν εχουν εξαγγειλει ακομη !

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΘΑ ΘΑ ....ΘΑ ΘΑ ΘΑ ....

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΧΑΖΟ. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΤΑΞΟΥΝ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΙΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ. ΑΜ ΔΕ ...