Τετάρτη, Ιουλίου 21, 2010

Μπερλουσκόνι: Ο Παπασταθόπουλος «έσβησε» τον Μέσι

Υπό τις έντονες αποδοκιμασίες των φανατικών οπαδών για την διοίκηση έγινε η παρουσίαση του πρώην αμυντικού της ΑΕΚ
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, μαζί με τους Γιέπες και Αμέλια, παρουσιάστηκε και επίσημα από τον ιδιοκτήτη της Μίλαν Σίλβιο Μπερλουσκόνι στους εκπροσώπους του Τύπου στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για την νέα χρονιά.
Αναφερόμενος στον πρώην αμυντικό της ΑΕΚ, ο Ιταλός Πρωθυπουργός τόνισε: «Είναι ο άνθρωπος που... έσβησε τον Μέσι στο Μουντιάλ».
Ωστόσο, το κλίμα στην πρώτη προπόνηση ήταν «εκρηκτικό» καθώς είχαν συγκεντρωθεί οι Ultras, φανατικός πυρήνας των οπαδών της Μίλαν, για να διαμαρτυρηθούν για την οικονομική πολιτική που ακολουθεί ο σύλλογος στις μεταγραφές.
Μάλιστα, ανάρτησαν και ένα πανό στο οποίο υπήρχε αναφορά και στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο το οποίο έλεγε: «Non ci basta il Greco, prendi Dzeko», (Δεν φτάνει ο Έλληνας, πάρε τον Ντζέκο).
Ωστόσο, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν έδειξε να.... επηρεάζεται από όλα αυτά και θέλησε να τονίσει πως στα 25 χρόνια παρουσίας του στην Μίλαν έχει επενδύσει στην ιταλική ομάδα 1.100.000.000 ευρώ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν αργότερα οι Ultras αναφέρουν τα εξής: «Καταλαβαίνουμε απόλυτα την γενικότερη οικονομική κατάσταση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μεγάλες ομάδες στο να επενδύσουν χρήματα και να διαχειριστούν τα μπάτζετ. Παρόλα αυτά πιστεύουμε, ότι μπορείς να κάνεις μεγάλες μεταγραφές, χωρίς να ξοδέψεις τεράστια ποσά. Θα συνεχίσουμε τις διαμαρτυρίες εναντίον εκείνων που δεν δείχνουν πλέον αγάπη για την Μίλαν μας και είναι τελείως και αποκλειστικά αφοσιωμένοι σε δραστηριότητες εκτός ποδοσφαίρου. Για μας, τίποτα δεν έχει αλλάξει στην στάση μας απέναντι στον Μπερλουσκόνι. Συνεχίζει να είναι ένας, αδικαιολογήτως, απών».
B.K. Από aek365.gr
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :