Παρασκευή, Ιουλίου 16, 2010

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ....ΚΟΜΜΑΤΑ

Τελικά είχε δίκιο ο Πρωθυπουργός όταν έλεγε ότι υπάρχουν λεφτά. Υπάρχουν και πολλά μάλιστα, ενώ η χώρα υποτίθεται ότι χρεοκοπεί αυτοί μοιράζονται μεταξύ τους 11 εκ. ευρώ παραπάνω.
Δείτε το υπ'αριθμ 1056/38668 12 Ιουλίου 2010 ΦΕΚ της Ντροπής !!!(βλ. εικόνα)
Τα δημοκρατικά εκλεγμένα κόμματα του Ελληνικού κοινοβουλίου θα μοιραστούν 48.800.000 εκατ. ευρώ για το 2010.
Με μιά άκρως προκλητική απόφαση η κυβέρνηση αποφάσισε να πάρει πίσω τη μείωση της κρατικής επιχορήγησης των κομμάτων την οποία είχε αναγγείλει πριν από λίγους μήνες, όταν καλούσε την τρόικα και το ΔΝΤ να διαχειριστούν τα οικονομικά της Ελλάδας και...
...τσάκιζε τους Έλληνες φορολογούμενους με νέα μέτρα, φόρους και περικοπές με το πρόσχημα της εθνικής ανάγκης.
Με μια άνευ προηγουμένου προκλητική απόφαση της υφυπουργού Εσωτερικών Θεοδώρας Τζάκρη και του υφυπουργού Οικονομικών Φ. Σαχινίδη, που... δημοσιεύθηκε στην «Εφημερίδα της Κυβερνήσεως», τροποποιείται το δήθεν «ψαλίδισμα» στις επιχορηγήσεις των κομμάτων που είχαν ανακοινώσει τον περασμένο Μάρτιο όταν προσκαλούσαν την τρόικα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο με το πρόσχημα της σωτηρίας της πατρίδος.
Σύμφωνα με τη νέα απόφαση τα κόμματα από 37 εκατ. ευρώ που θα έπρεπε κανονικά να εισπράξουν, θα λάβουν τελικά 48,8 εκατ. ευρώ, δηλαδή θα βγουν κατά 11 εκατ. ευρώ κερδισμένα!
Οι μεγάλοι «τυχεροί» της εν λόγω τροποποίησης είναι το ΠαΣοΚ, που θα λάβει τέσσερα εκατομμύρια περισσότερα , η ΝΔ, με πέντε εκατομμύρια παραπάνω ενώ το ΚΚΕ με 1,3 εκατομμύριο, ο ΛΑΟΣ με 700 χιλιάδες και ο ΣΥΡΙΖΑ με 900 χιλιάδες ευρώ. Μια μικρή αύξηση θα έχουν επίσης και οι Οικολόγοι Πράσινοι, οι οποίοι θα λάβουν περίπου 35 χιλιάδες ευρώ περισσότερα.
Πληροφορίες από το blog ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :