Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 13, 2010

8η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος πέρασε από το Δήμο Γαλατσίου στις 8-9-2010.

Στην 8η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Γαλατσίου στις 8-9-2010 η συμμετοχή των Λαμπαδηδρόμων ήταν συγκινητική, συμμετείχαν άνθρωποι από όλες τις ηλικίες, παιδιά ηλικίας 6 χρόνων από το 2ο-6ο και δάσκαλοι από το δημοτικό σχολείο, Εθελοντές από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος «Κοινωνική Αλληλεγγύη», από το Σύλλογο «Φροντίδα» για άτομα με Εγκεφαλική Παράλυση και Σύντομο DAWN, από το Σύλλογο Κρητών Γαλατσίου «η Μεγαλόνησος», από το Σύλλογο Κινηδαριωτών Νάξου «ο Άγιος Γεώργιος», μέλη του Κ.Α.Π.Η., Υπάλληλοι από την Κοινωνική Υπηρεσία,
Υπάλληλοι του Δήμου, Εθελοντές, Εθελοντές Αιμοδότες και Πολίτες αλλά και Εθελοντές από το Δήμο Παλαιού Φαλήρου οι οποίοι μεταλαμπάδευσαν στο.... Δήμο μας την Φλόγα της Αγάπης την οποία παρέλαβε η Πρόεδρος του Κ.Α.Π.Η. και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος «Κοινωνική Αλληλεγγύη», κ. Μαρία Κ. Αλιμπέρτη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν στη 8η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών στο Δήμο μας αλλά ιδιαίτερα τον Διοικητή του Α.Τ. Γαλατσίου κ. Μωραίτη Σπύρο για την άψογη οργάνωση προστασίας των Εθελοντών Λαμπαδηδρόμων, την Τροχαία Αθηνών και Ν. Ιωνίας για την συνοδεία στους δρόμους του Γαλατσίου, την ΕΡΤ για την τηλεοπτική κάλυψη της εκδήλωσης και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών-Π.Ο.Σ.Ε.Α. που μας έκανε την τιμή να περάσει τη φλόγα της Αγάπης για 4η συνεχή χρονιά από το Δήμο μας.

Την επόμενη ημέρα 9-9-2010 η Φλόγα της Αγάπης μεταλαμπαδεύτηκε στο Δήμο Αμαρουσίου από την Πρόεδρο του Κ.Α.Π.Η. και Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος «Κοινωνική Αλληλεγγύη», κ. Μαρία Κ. Αλιμπέρτη και την παρέλαβε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γεώργιος Πατούλης για να συνεχίσει την πορεία της για τα Σέρβια Κοζάνης όπου και θα γίνει η 24 η Αμφικτιονία Εθελοντών Αιμοδοτών.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :