Κυριακή, Σεπτεμβρίου 19, 2010

Πάγκαλος: Η Αγία Σοφία δεν ανήκει στους Έλληνες!!!!

Από την Σμύρνη όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Μνημονίου δήλωσε σχετικά με την απόπειρα τέλεσης λειτουργίας στην Αγιά Σοφιά: «Ο κ. Σπύρου έχει πει τα σχέδιά του εδώ και αρκετό καιρό και έχει αποδοκιμαστεί τόσο από τον ελληνικό Τύπο όσο και από Έλληνες πολιτικούς. Η Αγιά Σοφιά δεν ανήκει ούτε στους Τούρκους ούτε στους Έλληνες. Ανήκει στον πολιτισμό της ανθρωπότητας και γι΄ αυτό έχει χαρακτηριστεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς από την UΝΕSCΟ. Η συγκίνηση που νιώθουν όλοι οι άνθρωποι όταν μπαίνουν στην Αγία Σοφία είναι ίδια, είτε είναι Τούρκοι, είτε Έλληνες, είτε Αφρικανοί, είτε Κινέζοι.»
Είπε και άλλες… παγκαλιές βεβαίως όπως ότι πρέπει να αποφεύγεται η δαιμονοποίηση των ελληνοτουρκικών σχέσεων και ότι όταν επισκέπτεται την Τουρκία καταλαβαίνει πόσο μεσογειακός λαός είναι ο τουρκικός, καθώς και όταν επισκέπτονται οι Τούρκοι την Ελλάδα καταλαβαίνουν πόσο ανατολίτες είναι οι Έλληνες.
Φυσικά και δεν περιμέναμε να ακούσουμε κάτι διαφορετικό από τον άνθρωπο που έκανε γκρίζα Ζώνη τα Ίμια και αποκάλεσε κουρελόπανο την Ελληνική σημαία.
Πληροφορίες από olympia.gr Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια :

Arkoleon είπε...

Περίμενε κάποιος κάτι οερισσότερο από έναν ΡΑΓΙΑ, ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ αρχιμασόνο εθνοπροδότη Πάγκαλο. Ο παππούς του ήταν δικτάκτορας και κανονικά θα έπρεπε να είχε σαπίσει στην φυλακή. Αλλά δεν φτάει κανείς άλλος, εμείς φτάμαι που όχι μόνο καθόμαστε και τους ακούμε παρά τους ψηφίζουμε κιόλας. Τα ρεμάλια, έ τα ρεμάλια του έθνους!!!

Ανώνυμος είπε...

Όσο υπάρχουν κυβερνήσεις που φιλοξενούν στους κόλπους τους τέτοια άτομα, όσο υπάρχουν πολίτες που ψηφίζουν τέτοιους πολιτικούς ας μην περιμένουμε τίποτα θετικό για αυτή τη ρημάδα χώρα που (ακόμα) λέγεται Ελλάδα... Ντροπή.

Ανώνυμος είπε...

Aναρωτιέμαι γιατί τους ψηφίζουμε και τους ξαναψηφίζουμε συνέχεια, αφού έχουν αποδείξει ότι είναι ανίκανοι να διαχειριστούν ακόμα και άχυρα για ένα γάιδαρο, ούτε καν δυο... Ένα χρεοκοπιμένο πολιτικό σύστημα, που το συντηρεί η μειοψηφία του ελληνικού λαού καθορίζει τις τύχες μας, αναλόγα με τη διάθεση και το συμφέρον τις εκάστοτε κυβέρνησεις... Ως πότε πια θα τους ανεχόμαστε όλους αυτούς τους ξεπουλημένους????

Γ.Ι.Β.