Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 22, 2010

Βρες το νησί .......

Την καλοκαιρινή Νάξο με την Πορτάρα και τις πανέμορφες παραλίες της επέλεξαν ο Σταύρος Μιχαλακάκος και η SONY MUSIC για να τραβήξουν το videoclip του τραγουδιού "Βρες το νησί".
Εμείς το βρήκαμε στο youtube και σας το αφιερώνουμε για να ξεφύγετε λίγο από τα προεκλογικά δελτία τύπου και την απαισιοδοξία των ημερών.

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

6 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

εχει γουστο ρε πουστη μου να μου πειτε οτι κι αυτον τον ξερει η μανα του.

Ανώνυμος είπε...

ΜΆΛΛΟΝ ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Η ΜΑΝΝΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΚΑΝΟΝΤΑς ΣΧΟΛΙΑ (ΟΧΙ ΟΥΣΙΑΣ) ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣΑΙ!!! ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Παιδια, λοιπον ας μην ριχνουμε το επίπεδο, ηρεμήστε, έχουμε αυτό το βήμα να μπορούμε να ενημερωνόμαστε και να ανταλλάσουμε απόψεις. Το επίπεδο των αναγνωστών και των συμετεχόντων καλό θα ήταν να παραμείνει υψηλο.

Ανώνυμος είπε...

ARTIST: ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΣ
SINGLE: ΒΡΕΣ ΤΟ ΝΗΣΙ
COMPOSER: IAN GOMM, NICK LOWE
GREEK LYRICS ΝΙΚΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ

DIRECTOR: (O Ναξιώτης) ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ - μαζι με τον
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

LABEL: SONY MUSIC
ISRC: GRSO21000042

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ CD. ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΓΝΩΣΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ Μ@Λ@Κ@ 6:28 ΑΝΟΜΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ?????