Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 15, 2010

Συνεργασία Μαράκη - Λιανού και Μαργαρίτη - Γρυλάκη


Στο σημερινό της φύλλο η τοπική εφημερίδα "ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ" αποκαλύπτει τις συνεργασίες που είναι πιθανόν να προκύψουν μεταξύ των υποψηφίων συνδυασμών για τον Δήμο Νάξου και μικρών Κυκλάδων, κάτι που φημολογείται έντονα και εδώ στη Νάξο.
Όπως επισημαίνει η εφημερίδα αιτία των συνεργασιών είναι η αδυναμία εύρεσης υποψηφίων αφού χρειάζεται ένας πολύ μεγάλος αριθμός ανθρώπων για στελεχωθούν οι πέντε συνδυασμοί.
Αναφέρει επίσης ότι ο κ. Λιανός δέχθηκε πρόταση από τον κ. Μαράκη και ότι θα υπάρξει και δεύτερη συνάντηση μεταξύ τους. Κάτι που προκαλεί μεγάλη εντύπωση αφού ο κ. Λιανος πριν λίγες μέρες είχε αποκλείσει κάθε περιθώριο συνεργασίας μαζί του, ακόμα και στον δεύτερο γύρο!
Η άλλη συνεργασία που φημολογείται, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμά, είναι αυτή μεταξύ του κ. Μαργαρίτη και του κ. Γρυλάκη. Είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο μιας και έχουν πολύ καλή σχέση μεταξύ τους.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

6 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ε, αν γίνει αυτό είναι μεγάλη ξεφτίλα! Όταν δηλώνεις δημόσια και σε εφημερίδα πως σε καμία περίπτωση δε θα συνεργαστείς με το Μαράκη, είναι δυνατόν μετά να "γλύφεσαι" μαζί του? Υπεράνω όλων η καρέκλα? Μας έφτανε ο Αγγελής, όχι άλλα σάλια!

Ανώνυμος είπε...

Αν τελικα συμβει αυτο, ο Λιανος ειναι ο μεγαλυτερος ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ever !

Ανώνυμος είπε...

ο,τι να ναι .......

Ανώνυμος είπε...

Αν γίνει αυτό, δε θα χρειαστεί τίποτα άλλο για να μας πείσει ότι όλοι οι υποψήφιοι νοιάζονται μόνο για την καρέκλα και τη μάσα. Όχι πως δεν το ξέρουμε, αλλά θα μας το επιβεβαιώσουν κιόλας.

Ανώνυμος είπε...

τελειως αναξιοπιστο αυτο το δημσιευμα.ειμαι κοντα στο λιανο και κατηγοριματικα δηλωνει οτι θα ειναι απεναντι στο Μαρακη

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς φωτιά, καπνός δε βγαίνει φίλε μου... Όλοι νοιάζονται για το φαϊ και την καρέκλα. Αν ο κ. Λιανός ξέρει ότι θα βγει με το να συνεργαστεί με τον κ. Μαράκη, τότε θα το κάνει... Έτσι ειναι οι πολιτικοί.

Η.Ε.Ψ.