Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 20, 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νάξος, 20-09-2010
Με ιδιαίτερη χαρά και αισιοδοξία για το αποτέλεσμα του αγώνα μας ανακοινώνουμε τη συνένωση της Δημοτικής μας Παράταξης ¨ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ¨ με την Δημοτική Παράταξη ¨ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ¨ του κ. Δημήτρη Λιανού για κοινή κάθοδο στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010 με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Μανόλη Μαργαρίτη.
Προβήκαμε στην απόφαση αυτή με ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης έναντι των συμπολιτών μας και ανταποκρινόμενοι στη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας τους για ενότητα στις προσπάθειές μας και πνεύμα σύνθεσης στην κοινή μας πορεία προς ένα καλύτερο μέλλον στη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες.
Οι συνθήκες που δημιουργούνται με το νέο Αυτοδιοικητικό Νόμο (ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ) μας επιβάλλουν την συνεργασία για να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες του δύσκολου πολυνησιακού δήμου μας και να γίνει δυνατόν να βελτιωθεί η καθημερινότητα των συνδημοτών μας.
Γνωρίζουμε ότι τα στελέχη της Παράταξης ¨ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ¨ είναι άνθρωποι καταξιωμένοι στην κοινωνία μας, άνθρωποι προβληματισμένοι για το αύριο του τόπου μας και αποφασισμένοι να δώσουν όλο τους τον εαυτό προκειμένου ο δήμος μας να γνωρίσει καλύτερες ημέρες.
Καλωσορίζουμε λοιπόν τον κ. Δημήτρη Λιανό και τους συνεργάτες του, που αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της εποχής απoδέχθηκαν την πρότασή μας για συνεργασία και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε μαζί τους τον κοινό ελπιδοφόρο αγώνα με πνεύμα ενωτικό για τη τελική νίκη που θα φέρει τη νέα πνοή στα νησιά μας.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού
Μανόλης Μαργαρίτης Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :