Τετάρτη, Οκτωβρίου 20, 2010

Μια Ναξιώτισσα στην Καλλιθέα

Γεννήθηκε στη Νάξο και μένει στην Καλλιθέα. ΄Εχει μια κόρη, την Ελίνα. Τελείωσε το Λύκειο Καλλιθέας και είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Παρακολούθησε μεταπτυχιακά σεμινάρια στο Πανεπιστήμιο Αθηνών σε θέματα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων καθώς και Περιφερειακής Ανάπτυξης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.
Ο λόγος για την Φιλωτίτισσα Ειρήνη Μουστάκη στενή συνεργάτης παλαιότερα του Γεωργίου Αλεξάνδρου Μαγκάκη και σήμερα του Γιώργου Ανωμερίτη στον ΟΛΠ. Είναι πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με...... το συνδυασμό του Κώστα Ασκούνη στην Καλλιθέα.

Η ίδια μας λέει: «Όταν ζητούσα την ψήφο των πολιτών της Καλλιθέας στις προηγούμενες εκλογές σας διαβεβαίωνα, ότι μέσα από τη συλλογική δουλειά θα βοηθούσα με κάθε τρόπο στην αναβάθμιση της ζωής στην πόλη μας και γι αυτό προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις. Σαν Καλλιθεάτισσα, εργαζομένη και μητέρα, γνωρίζω ότι πέρα από τα οράματα και τους μακροπρόθεσμους στόχους πρέπει να προσπαθείς να βελτιώνεις αυτά που συνθέτουν την καθημερινή μας ζωή. Και με τη συμμετοχή και συμβολή μου στις εργασίες του Δημοτικού Συμβουλίου, και των Δημοτικών Επιχειρήσεων του Δήμου πιστεύω ότι βοήθησα σε κύριους τομείς για τα συμφέροντα των συμπολιτών μας. Σήμερα και πάλι με την πολύχρονη εμπειρία μου στα κοινά, την πίστη στο θεσμό της αυτοδιοίκησης και της αποκέντρωσης αλλά και την πρόκληση της μεγάλης μεταρρύθμισης του «Καλλικράτη» για μια ισχυρή αυτοδιοίκηση, ζητάω την ανανέωση της εντολής σας ως υποψήφια της παράταξης «Συνεργασία για την Καλλιθέα» του Δημάρχου μας Κώστα Ασκούνη. Διαβεβαιώνοντάς σας και αυτή τη φορά ότι με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα, θα στηρίξω κάθε απόφαση, η οποία προωθεί το κοινό καλό, την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της πόλης μας και όλων των πολιτών της Καλλιθέας».
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :