Παρασκευή, Οκτωβρίου 22, 2010

Δείρτε την γυναίκα σας αλλά.......... χωρίς σημάδια

Μετά τον σεΐχη Σαγιέντ στη Βρετανία που υποστήριξε ότι ο βιασμός στο γάμο δεν μπορεί να θεωρείται βιασμός, τώρα έρχεται και η απόφαση των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Το Ανώτατο Δικαστήριο των Εμιράτων αποφάσισε ότι ένα σύζυγος μπορεί να δέρνει χωρίς κανένα πρόβλημα τη γυναίκα του ή και τα παιδιά του αρκεί όμως να μην τους αφήνει κανένα σημάδι στο σώμα!
Η απόφαση αυτή ήρθε ως αφορμή μιας δίκης για.... έναν άνδρα ο οποίος χτύπησε βάναυσα τη γυναίκα του και την ανήλικη κόρη τους, αφήνοντας τους μελανιές και κοψίματα. Ο άντρας κρίθηκε ένοχος όχι όμως γιατί τις χτύπησε αλλά γιατί τους άφησε σημάδια! Η απόφαση αιτιολογήθηκε βάσει του Ισλαμικού νόμου που στηρίζει το ξύλο αλλά όχι τα σημάδια!
Το γεγονός αυτό είδε το φως της δημοσιότητας τη Δευτέρα, αν και είχε συμβεί στις αρχές του μήνα, όταν το δημοσιοποίησε η εφημερίδα του Άμπου Ντάμπι «The National».
Β.Κ. Από aek365.gr
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΖΗΣΩ. ΕΔΩ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΝΕ ΟΛΕΣ ΣΑ ΞΕΚΟΛΑ,ΚΙ ΑΜΑ ΦΟΒΕΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΡΕ ΤΑΛΙΜΠΑΝ 1000 ΦΟΡΕΣ.