Τετάρτη, Οκτωβρίου 20, 2010

Πρόσκληση σε ζωντανό δημόσιο διάλογο

Ο υποψήφιος δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Νικόλαος Μαράκης, εν όψει των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου 2010, απευθύνει πρόσκληση προς τους επικεφαλείς των συνδυασμών που είναι υποψήφιοι για το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, σε ζωντανό δημόσιο διάλογο, μέσω των συχνοτήτων των ραδιοσταθμών «Μεσόγειος» και «Ραδιοφωνία Κυκλάδων» και του τηλεοπτικού σταθμού «Ζευς».
Η ακριβής ώρα και μέρα των παραπάνω συζητήσεων μπορεί να καθοριστεί κατόπιν συνεννόησης με τους εκπροσώπους της διαπαραταξιακής επιτροπής εντός των προσεχών ημερών.
Από το Γραφείο Τύπου
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

18 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΚΑΡΠΙΣΑΜΕ.
ΜΑΡΑΚΗ ΤΟ ΣΚΕΦΘΗΚΕΣ ΚΑΛΑ?
ΖΗΤΑΣ DEBATE ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΘΕΜΑ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ. ΕΚΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ.
ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΟΥΣΑ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΥΡΠΙΛΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ.

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ?

Ανώνυμος είπε...

DEBATE ΜΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ - ΝΙΚΟΛΑ ΣΤΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ΣΕ ΠΑΝΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΩΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ? ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Ή ΘΑ ΤΟ ΓΥΡΙΖΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ? ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 4 MINIMUM ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ!

ΡΟΥΦΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΣΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Διόρθωση: ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 4 MINIMUM ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΣΕΙ ΞΑΝΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟ ΓΡΥΛΛΑΚΗ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ< ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ(ΕΠΙΘΥΜΙΑ)ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΡΕ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ. ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΑ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ... ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

σιγα μην παει ο μαρακης αλλο αν το ζηταει. επειδη βλεπει τον μαργαριτη ησυχο και πολιτισμενο νομιζει οτι θα κερδισει και τις εντυπωσεις.σιγα μην πληρωθηκε ο πιρπιλος. ο αδερφος του μαρακη τα ριχνει στο δημεα και ο δημεας στον αδερφο του μαρακη για το λαπτοπ.να παει και ο πιρπιλος στο ντιμπειτ να δουμε τι θα πουνε.

Ανώνυμος είπε...

ο πιρπιλος δεν ειναι πασοκ ρε παιδια?
γιατι πηγε με το μαργαριτη?

Ανώνυμος είπε...

ο μαργαριτης εχει υπερκοματικο ψηφοδελτιο,αλλο βουλευτικες αλλο δημοτικες. ασε που ο μαργαριτης ειναι πανω απο ολα ανθρωπος.ακουσατε ποτε τιποτα κακο; ουτε γκομενακιας ουτε αρπαχτες.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Είχα την εντύπωση οτι ο Μαργαρίτης πήρε το χρίσμα από τη Ν.Δ. Καλά ρε, θα μας τρελάνετε όλους... Ασχοληθείτε με τα σοβαρά θέματα που απασχολούν το νησί και αφίστε τους αυτούς να σφάζονται... Λιμάνι, σκουπίδια, κυκλοφοριακό, αεροδρόμιο, ανακατασκευή ΔΑΚ και πολλά πολλά άλλα... Μην πέφτεται στις κομματικές παγίδες... O φανατισμός δε βοηθάει πουθενα. Με κόντρες δε θα λυθεί κανένα πρόβλημα.

Ανώνυμος είπε...

Η μόνη ελπίδα του Μαράκη είναι προφανώς η κομματική συσπείρωση του ΠΑΣΟΚ. Αυτός ήταν και ο λόγος που χρησιμοποιήθηκαν διάφοροι τρόποι για να διαλυθεί οπωσδήποτε ο συνδυασμός του Γρυλλάκη. (Διαβάστε λεπτομέρειες στην Κυκλαδική 20/10). Όμως δεν ψηφίζουμε κόμμα αλλά τους ανθρώπους που θα οφελήσουν τα νησιά μας. . Ο μαράκης δοκιμάστηκε και απέτυχε παταγωδώς. Τι μπορεί να μας πει πλέον? Ας δοκιμάσουμε να δούμε κάποιος άλλος αν θα μας βγάλει από την αδράνεια με διαφάνεια.

Ανώνυμος είπε...

ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ:

ΚΑΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ = ΚΑΛΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ = ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΕΤΟΣ = ΤΙΜΙΟΣ = ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ = ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ = ΟΧΙ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΑΡΑ Ο ΜΑΝΟΣ....
Α ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
ΜΑΛΟΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά πολλά μπλέ παπαγαλάκια έχουν μαζευτεί εδώ μέσα..

Ανώνυμος είπε...

Και πολλά ροζ γουρουνάκια!