Πέμπτη, Οκτωβρίου 28, 2010

Συνάντηση ΠΟΕΣΕ - ΚΚΕ για τον αντικαπνιστικό νόμο!

Όπως μας ενημερώνει ο Σύλλογος μαζικής Εστίασης Νάξου, αντιπροσωπία της ΠΟΕΣΕ με επικεφαλής τον πρόεδρο της κ. Τσάκο, επισκέφθηκαν εκπροσώπους του ΚΚΕ και συζήτησαν θέματα που αφορούν τον τομέα της εστίασης καθώς και για το επίμαχο θέμα της απαγόρευσης του καπνίσματος, και εξέδωσαν το εξής Δελτίο Τύπου:

"Αντιπροσωπεία του Προεδρείου της ΠΟΕΣΕ με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Τσάκο επισκέφτηκαν τα γραφεία του ΚΚΕ και είχαν συνάντηση με το Μέλος του Πολιτικού γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ κ. Νικόλαο Γόντικα και τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του.... ΚΚΕ κ. Αχιλλέα Κανταρτζή, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον Κλάδο.
Πιο συγκεκριμένα, συζητήθηκε το θέμα του αντικαπνιστικού Νόμου, η αλλαγή της νομοθεσία για την αμοιβή των Σερβιτόρων, η νομοθετική ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων χρεών προς του ΟΤΑ, η τροποποίηση του ΠΔ 180 περί του διοικητικού μέτρου της σφράγισης των καταστημάτων, η απλούστευση των διαδικασιών αδειοδότησης και τέλος η αναμόρφωση της νομοθεσίας για τα πνευματικά δικαιώματα.

Ανταλλάχθηκαν απόψεις σε συναινετικό κλίμα με στόχο την επίλυση των ζωτικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Κλάδος. Ειδικά δε στο θέμα του αντικαπνιστικού Νόμου το ΚΚΕ τάχθηκε υπέρ της θέσης της Ομοσπονδίας ότι διοικητικά μέτρα και κυρώσεις δεν λύνουν το θέμα της υγείας των πολιτών. "

Με τιμή Ο Γ. Γραμματέας

Ο πρόεδρος Ευάγγελος Αθαν. Καραμανής
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :