Κυριακή, Νοεμβρίου 28, 2010

Πανναξιακός - ΑΠΑΣ 63 – 47 (βίντεο)

Ο Πανναξιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του σημερινού Ναξιώτικου ντέρμπι με τον ΑΠΑΣ.
Η ομάδα της Απειράνθου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, με καλή άμυνα ζώνης και ομαδικό πνεύμα κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στα πρώτα λεπτά, και να αποσυντονίσει τον αντίπαλό της. Θα μπορούσε σίγουρα να πετύχει κάτι καλύτερο αν στη διάθεση του προπονητή της βρίσκονταν και οι 3 παίκτες(Μαυρομμάτης, Κουσουρνάς και Βαλέτας) που απουσίαζαν λόγω της απεργίας των Ναυτεργατών.
Το χαμηλό σκορ, οι δυνατές άμυνες και τα πολλά λάθη κι απ' τις δυο πλευρές ήταν τα χαρακτηριστικά του πρώτου 10λεπτου. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Πανναξιακός βρήκε τον ρυθμό του, ήταν πιο εύστοχος στην επίθεση και πέρασε μπροστά στο σκορ(ημίχρονο 31-18). Στην επανάληψη τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα για τους Χωραΐτες αφού ο ΑΠΑΣ λόγω των απουσιών έμεινε από δυνάμεις και η διαφορά έφτασε στους 30 πόντους(56-26 στο 29ο λεπτό). Τα Φανάρια όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, παίζοντας με πείσμα κατάφεραν να μειώσουν την διαφορά όσον γίνεται περισσότερο, στην τελευταία περίοδο επικράτησαν μάλιστα με 19 – 7 κερδίζοντας έτσι τις εντυπώσεις με την επιμονή τους. Καλύτεροι παίκτες από τον Πανναξιακό οι Πολυτάρχου, Μυλωνάς, Καζακίδης, και Φαρμάκης
Απο τον ΑΠΑΣ ξεχώρισαν οι Ν. Χαρος, Γ. Κώτσος, Ματσούκας και το πλέι μέικερ ΔημήτρηςΧουζούρης που ήταν ο μαέστρος της ομάδας.
Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν καλό και ικανοποίησε του 400 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του ΔΑΚ.
ΑΠΑΣ Φανάρια (Χάρος Ν): Κώτσος Ιωαν., Χουζήρης 3, Κώτσος Γιαν 8, Κορρές, Μανιός,. Τόλης 4, Χάρος Ν 20 (2), Ανεβλαβής, Χάρος Γ,μ Ματσούκας 12.
Πανναξιακός (Βάβουλας): Δαμίγος, Φυρογένης 4, Ξυδάς, Καζακίδης 9, Πολυτάρχου 8 (2), Μάκαρης, Βενιέρης 7 (1), Κλάιντι, Κάβουρας, Ενεζλής 9, Φαρμάκης 15 (3), Μυλωνάς 11
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :