Πέμπτη, Νοεμβρίου 18, 2010

Εκτός παράταξης ο Στέφανος Φραντζέσκος

Εκτός της δημοτικής παράταξης του Δήμου Νάξου και μικρών Κυκλάδων "ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ- ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ" βρίσκεται πλέον ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος κ. Στέφανος Φραντζέσκος.
Ο κ. Φραντζέσκος φέρεται ως εμπλεκόμενος στην γνωστή υπόθεση με τα "πειραγμένα" ψηφοδέλτια, αλλά μέχρι αυτή την στιγμή τίποτα δεν έχει αποδειχθεί καθώς η υπόθεση διερευνάται από τις δικαστικές αρχές. Η παράταξη του κ. Μαργαρίτη εξέδωσε πριν λίγο την εξής ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Νάξος 17-11-2010
Η Δημοτική Παράταξη μας με σημαία της την καθαρότητα, την διαφάνεια και την αξιοκρατία έλαβε από τον λαό της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων την ισχυρή εντολή να τα εφαρμόσει στην πράξη.
Σχετικά με το ζήτημα που πρόεκυψε όσον αφορά την..... καταμέτρηση των ψηφοδελτίων του συνδυασμού μας, στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ο εκλεγείς με την παράταξή μας δημοτικός σύμβουλος, Στέφανος Φραντζέσκος, η Παράταξή μας, όταν μάλιστα το εν λόγω θέμα βρίσκεται υπό δικαστική διεύρυνση, δεν δικάζει και δεν καταδικάζει κανέναν.
Ουδόλως όμως θα επιτρέψουμε να υπάρξει έστω και η παραμικρή σκιά στην δράση και το έργο μας.
Κατόπιν, όλων των ανωτέρω ζητήθηκε από τον εκλεγμένο Δήμαρχο και επικεφαλής της Παράταξή μας, Μανόλη Μαργαρίτη, από το κύριο Στέφανο Φραντζέσκο να υποβάλλει την παραίτησή του, κάτι το οποίο και αρνήθηκε.
Μετά από όλα τα παραπάνω, η δημοτική Παράταξή μας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, αποφάσισε ομόφωνα ο εκλεγείς δημοτικός σύμβουλος, Στέφανος Φραντζεσκός, να τεθεί εκτός της Δημοτικής μας Παρατάξεως.
Ο εκλεγείς Δήμαρχος
και επικεφαλής της Παρατάξεως
Μανόλης Μαργαρίτης


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

23 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΝΩΛΗ

Ανώνυμος είπε...

ετσι μπραβο σκουπα.....συνχατητηρια Μανο

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Μαργαρίτη:
Ελπίζω να πράττεις ανάλογα και στο μέλλον για οποιονδήποτε σύμβουλό σου ή συνεργάτη σου για παρόμοια "ολισθήματα". Δείξε πυγμή και μην φοβάσαι ΚΑΝΕΝΑΝ, ο κόσμος θα σε κρίνει θετικά. Καλή δύναμη.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΝΟΛΗ.ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.ΔΕΙΞΕ ΠΥΓΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΚΑΡΙΑΙΟ ΧΡΟΝΟ. ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ; ΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ. ΕΔΩ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΣΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΙΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ. ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

καλα στο μπλοκ του ναξιου καθε τρεις και λιγο απενεργοποιουνται τα σχολια; εεεε!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ.ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕΣ κ.ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ.ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ,ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΤΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΜΑΝΟΛΗ.
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΥΣ...
ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΨΑΧΤΩ ΓΙΑΤΙ ΧΘΕΣ Ο ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΦΙΛΟΤΙΤΗΣ, ΑΥΡΙΟ ΠΟΙΟΣ?

Ανώνυμος είπε...

ayto eprepe na to kanei o margariths prin tis ekloges.
tvra einai arga ekteuhke..

Ανώνυμος είπε...

Ένας Φιλοτίτης του τοπικού το έκανε με την βοήθεια του παραπάνω.
Ήταν τέταρτος στη σειρά με διαφορά δύο ψήφων και ξαφνικά βρέθηκε τρίτος με διαφορά 14 ψήφων.
Εδώ στο Φιλότι το γνωρίζουμε όλοι..
Και ξαφνικά που λέτε λένε: Ο μάερας εκλέχτηκε ο μάερας!
Και ύστερα μου λες...
Καμένη Δρυμαλιά από Απεραθίτη σε Απεραθίτη..
Τώρα θα κλέψουνε και τα βουνά..
Εχει γίνει λέει προεκλογική συμφωνία με Κουπελούζο θα γεμίσουνε τα βουνά μας κεραίες....

Ανώνυμος είπε...

φιλε των 7.53 ο φρατζεσκος ανεξαρτητοποιηθηκε αφου τον εβγαλε εκτος ο μαργαριτης...και απο πανω φιλε ο κοπελουζος ειχε ηδη κανει συμφωνια με το Μαρακη ΚΑΙ ΟΧΙ με το Μαργαριτη.....ψαξτο λιγο τα ξερω εκ των εσω........

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΕΡΑΘΙΤΕΣ ΦΙΛΟΤΙΤΕΣ. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΘΙΤΗΣ ΟΣΟ Ο ΑΛ ΚΑΠΟΥΝΙΣ ΤΙΜΙΟΣ.ΑΦΟΥ ΕΖΗΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΙ ΗΡΘΕ 22 ΧΡΟΝΩΝ ΕΔΩ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΡΗΘΕΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΟΘΕΙΑ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΑΥΡΟ ΔΙΠΛΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΝΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ. ΑΚΟΜΑ ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ Η ΕΝΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ,ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ. ΣΤΟ ΔΕ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ. ΜΑΙΜΟΥΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΜΟΝΟΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥΣ ..ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ,ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΟΜΑΝΕΙΣ,ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ,..ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΚΥΡΙΕΣ..ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ.
αχ παρακαλω ψηφιστε με.

Ανώνυμος είπε...

βρε τι διαβαζω πρωι πρωι, ο εκλεκτος μαερας μαγειρεψε τα αποτελεσματα; μου μυριζει θαυμα γευση! ΑΛΑΤΙΣ ΠΙΠΕΡΩΤΗΣ ΜΑΕΡΑ...ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΕ ΣΕ ΔΙΑΦΑΝΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΑΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΕΣ ΠΡΟΕΔΡΙΕΣ ΛΗΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΠΟΙΑ ΔΙΑΦΑΝΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΙΟΝΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΟΙΑ ΔΙΑΦΑΝΙΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΗ Η ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ .ΠΟΙΑ ΔΙΑΦΑΝΙΑ ΟΤΑΝ 2 ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ .ΠΟΙΑ ΔΙΑΦΑΝΙΑ ΟΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΗΓΕ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΙΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΚΗ . ΠΟΙΑ ΔΙΑΦΑΝΙΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΛΛΟΙ 2 ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ .ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΑΝΙΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΩΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΙΟ . ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΡΑ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΣΚΕΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ .ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΑΝΙΑ ΟΤΑΝ ........ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

συνχαρητηρια οχι στον μανολη βρε παιδια συνχαρητηρια στην ομαδα του βενιερη ο ενοως ενοητω

Ανώνυμος είπε...

μωρε καλα εκανε και μας ελεγε καποιος υποψηφιος με το μαργαριτη οτι δεν θελει να εκλεγει γιατι βρωμανε τα παντα.για στο στομα του.
σκια

Ανώνυμος είπε...

βρωμανε τα παντα στην πολιτικη οχι στο μανωλη ετσι; αυτο εννοουσε
σκια

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ Ο ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΝΤΟΡΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΗ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΚΑΛΟ ΕΕΕ???
ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ....

Ανώνυμος είπε...

με οτι θα εχουν αρπαξει θα γινουν σιγουρα τραπεζιτες φιλε μου και αυτο ειναι καθημερινοτητα στη ΕΛΛΑΔΑ μας την πιο πλουσια χωρα του κοσμου, αλλα δυστηχως δεν την σεβεται κανεις. ολα τα ξεσκεπαζουν φιλε μου αλλα κανενα δεν δικαζουν, εκτος κι αν δεν εχεις μπαρμπα στην Κορώνη

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ?
4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΩΓΑΤΕ ΕΣΕΙΣ.
ΤΩΡΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΤΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ.
ΑΑΑ! ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ! ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΑΠΤΟΠ ΤΗΣ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΙΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ.
Ε ΡΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΤΡΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ "ΓΥΡΙΖΕΙ"...

Ανώνυμος είπε...

για σταματηστε την προβοκατσια.αυτα τα εκαναν οι σοσιαληστες και ειδατε τα χαλια τους. σε μας θα υπαρχει αξιοκρατια.τωρα οσον αφορα τον μεγαλοπρομηθευτη του δημου και την κυρια του δεν υποσχομαι μαλλον λογω θεσης θα εξακολουθησουν οι μεγαλοπρομηθειες