Κυριακή, Νοεμβρίου 14, 2010

Ο Μανόλης Μαργαρίτης είναι ο νέος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων!

Ο κ.Μ. Μαργαρίτης κέρδισε τις επαναληπτικές εκλογές και θα είναι για τα επόμενα 3,5 χρόνια ο επόμενος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
Ο συνδυασμός "Στροφή στο μέλλον - Δημοτική Δράση" κατάφερε να κερδίσει, με απρόσμενη διαφορά, 14% ποσοστιαίων μονάδων (57%-43%) και να διαψεύσει όλους όσους μιλούσαν για ντέρμπι.
Ο νικητής της σημερινής αναμέτρησης έφτασε πριν λίγο στο εκλογικό του κέντρο όπου έγινε δεκτός με χειροκροτήματα, βεγγαλικά και πανηγυρισμούς.
Εμφανώς συγκινημένος μιλώντας στο συγκεντρωμένο πλήθος που τον αποθέωνε, υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο για τον διευρυμένο δήμο Νάξου, ενώ με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα νέα του καθήκοντα δήλωσε: " Είναι μια ιστορική στιγμή για μένα και για τους συνεργάτες Δεν υπάρχουν νικητές και νικημένοι. Η νίκη ανήκει στα νησιά μας"
Ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Μαράκης αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δήλωσε:
"Αποδέχομαι το αποτέλεσμα, θα είμαστε αρωγοί σε κάθε θετική προσπάθεια της νέας δημοτικής αρχής"
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

41 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΝΟΛΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ? ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΕΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ?

Ανώνυμος είπε...

Η νικη ηταν μεγαλη και νικητες τα νησια μας...ο κοσμος της Ναξου μιλησε

απο πανω εισαι κομπλεξικος......

Ανώνυμος είπε...

οχι θα ειναι συμβουλοι ο αλ καπουνης με σημα το μαχαιρι στο λαιμο ο σταθης ο κηδειας και ο πιταρας δεν ειναι ενωση ο δημος.........μπραβο στους ναξιοτες και τωρα δουλεια γιατι ο κοσμος τιμωρει......

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ. ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ,ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ. ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΩΤΙΚΗ ΦΩΛΙΤΣΑ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.Η ΝΑΞΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΛΛΟ. ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΡΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕ,ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΤΟΤΑΞΙΜΑΤΑ.ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΟΡΚΟΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ...! ΜΑΝΟΛΗ ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ, ΝΙΚΟΛΑ ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΤΙΣ ΦΟΡΜΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ΤΥΛΙΧΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΒΩ ΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΑΠΑΚΙ. ΩΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια αν θελετε οτι και ναχει γινει ας ειστε λιγο πιο κοσμιοι. ντροπη μας να τα χωνουμε επι προσωπικου.ολα τελειωσαν τωρα.μην ανησυχειτε για τον μαρακη. το κομμα θα του βρει σιγουρα καλη θεση. οσο για τον μικρο σιγουρα πηρε το μαθημα του. θα αλλαξει και θα πετυχει.
ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΠΡΟΟΔΟ. ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ. ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ. ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ. ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

ναι ρε φιλε αλλα τωρα ξερεις τι λεει; χασαμε λογω μνημονιου. ακους θρασος αντι να πει φταιω; αθηνα,θεσσαλονικη,περιφερειες τις πηρε το πασοκ. εκει δεν υπηρχε κατακραυγη για το μνημονιο; ελα μα..

Ανώνυμος είπε...

Η αλαζονία φίλε μου δεν αποβάλλεται εύκολα και δεν τον άφησε ούτε και χθες το βράδι, να ομολογήσει τις προσωπικές του ευθύνες.

Ανώνυμος είπε...

αλαζονεία

Ανώνυμος είπε...

Το μνημόνιο του φταίει? Μετά από τέτοια κομματική υπερ-στήριξη έχασε με τέτοια μεγάλη διαφορά. Φαντάσου πόσο πια ήθελε ο κόσμος να φύγει. Έφυγε. Ανήκει στην ιστορία ως ο πιο ακατάλληλος (και πολλά άλλα) δήμαρχος που πέρασε ποτέ από το νησί. Έπεσε ξαφνικά από τα σύννεφα? Δεν το περίμενε?

Ανώνυμος είπε...

οι 1600 και βαλε ψηφοι διαφορα δειχνουν οτι ο κοσμος δεν γουσταρε αλλο. Ηθελε αλλαγη.
Τι ψαχνετε τωρα να βρειτε τι εφταιξε
Πολλα εφταιξαν, και η αλαζονια στον τροπο που εφαρμοζε την πολιτικη του και τα στελεχη του που ηταν χαλια και τα ρουσφετια που τα εχουμε ολοι σιχαθει και το ΠΑΣΟΚ που ηταν δυο κομματια.
Οι δημαρχοι ερχονται και απερχονται το νησι μενει. Αυτο ειναι το ζητουμενο, πως θα μπορεσουμε ολοι μαζι να κανουμε κατι γι αυτο

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΝΟΛΗΣ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΤΡΑΒΗΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΑΝΘΟ . ΤΡΕΜΕΤΕ ΧΩΡΑΙΤΕΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

τι λες ρε μεγαλε χωραιτης ειμαι και δεν τρεμω καθολου ετρεμα για να φυγει ο αλλος..το να παει καποιος στο χωριο του που τον στηριξε συσσωμο τι πειραζει....και γω θα το εκανα.ημαρτον πια....ακομα αλλαζονεια και φαντασματα βλεπετε....

Ανώνυμος είπε...

ολα τα χωρια τον στιριξαν και με το παραπανω εγω βλεπω να παι το γραφειο του στην απειρανθο

Ανώνυμος είπε...

συχαριτηρια στον προεδρο της τοπικης του πασοκ και στους υπολιπους διθεν πασοκ που μετα απο 50 χρονια εφεραν ΝΔ στο νησι

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Μαργαρίτη συγχαρητήρια για την εκλογή σας. Εύχομαι να αλλάξουν αρκετά πράγματα στον Δήμο μας, μα προπάντων εύχομαι να μην σας πλαισιώσουν όλοι αυτοί που έσπευσαν να φωτογραφηθούν δίπλα σας, φυσικά μετά την νίκη, περιμένοντας να τους στήσετε παραμάγαζα στης σκάλες του Δημαρχείου, αυτούς που μαζί με άλλα άτομα του συνδυασμού σας, ο κόσμος θεωρεί διπρόσωπους, παρτάκιδες και δεν υπερψήφισε σοφά σκεπτόμενος, και απογοητευμένος από την ξύλινη γλώσσα τους. Επέλεξε να αναλάβουν οι νέοι όπως εσείς χωρίς χρώματα και ατομικά συμφέροντα. Εύχομαι να έχετε κ. Δήμαρχε στο πίσω μέρος του μυαλού σας πάντα, ότι ο κόσμος πλέων ψηφίζει βάση έργων και όχι πλέον προσώπων ή κωμάτων, καλή και αποδοτική θητεία.

Ανώνυμος είπε...

ΗΘΕΛΕ ΣΑΝ ΤΡΛΟΣ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ... ΤΟ ΠΗΡΕ. ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Μ@Λ@ΚΑΣ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΓΡΥΛΛΑΚΗ. ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΚΩΛΕΙΣΤΕ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΘΙΤΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΩ ΦΙΛΟΤΙΤΗΣ. ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΕΔΩ ΤΟ 82 ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΩ. ΛΑΛΑΤΣΙΩΤΗΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΦΙΛΟΤΙΥΗΣ. ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΑΠΕΙΡΑΝΘΟ. ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΣΚΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ. ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΦΙΛΟΤΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΑΘΙΤΕΣ ; ΝΕΑ ΜΥΑΛΑ ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ,ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΙ,ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ,ΖΩΟΦΑΝΕΙΣ,ΓΙΔΟΧΑΡΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΏΤΗΜΑ:

ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ

Η

ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΗΤΤΑ?

Ανώνυμος είπε...

Σαρωτική ήττα.

Ανώνυμος είπε...

ήτα

Ανώνυμος είπε...

http://fraxios.blogspot.com/2010/11/blog-post_14.html

Ανώνυμος είπε...

όπως και να το πάρεις το αποτέλεσμα είναι το ίδιο!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ, ΤΟ ΛΕΜΕ ΞΑΝΑ: ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!

Ανώνυμος είπε...

manoli proxwra...mhn afisis apeksw tousdikous mas..ksereis aytous poy se evgalan dimarxo.grilaki strato kavoura kai panw apo ola tous grammateis mas.sergi kai kontopidi.mono tote tha eisai dikaios dimarxos.

Ανώνυμος είπε...

δεν πιστεβω πως ο μαρακης εχει καταχραστει το δημο εξαλου που ειναι η περιουσια που εκανε αυτο θα φανει. οι γρυλακιδες τα λενε αυτα ξερετε γιατι? ηθελαν καρεκλα .μηπως τους εταξε τιποτα ο μαργαριτης και ετρεξαν κοντα του?

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΠΕΡΝΕΤΕ ΛΗΓΜΕΝΑ.

ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΙΣ 2/1/2011 ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΜΑΡΑΚΗ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΔΕΗ.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΑ 32.300.000 ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΗΖΕΙ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΟΤΙ ΞΟΔΕΨΕ ΣΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ?
ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΚΟΛΟΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΙΔΑ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΥΓΕΙΕΣ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΣΤΙΡΗΞΕ ΤΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΣΤΙΡΙΖΕ ΕΣΑΣ.
ΝΑ ΣΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ 10 ΑΙΤΙΕΣ ΗΤΤΑΣ..

1)ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
2)ΑΔΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΩΛΗ ΠΟΛΥΚΡΕΤΗ
3)ΥΙΟΣ
4)ΑΓΑΠΕΣ
5)ΣΤΑΘΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ
6)ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΔΗΜΟ Η ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ
7)ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΡΗΓΑ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ
8)ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΛΥΦΕ
9)ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ
10)ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ (ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

Ανώνυμος είπε...

καλα γιατι ολοι τα βαζουν με τον πολυκρετη?ολοι τον εχθρευονται..οπου και να παει την υπονομευση βρισκει.οτι καινα κανουν ομως δεν τον πληττουν.ακομα και μετεκλογικα να βαζουν σταυρους δεν τον φτανουν.ο νοων νοειται.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΕΧΑΣΕ ΓΙΑΤΙ
1.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ
2.ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ(ΟΣΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ)
3.ΥΙΟΣ!!!!!!!!
4.ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΖΩΗ!!
5.ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΡΓΟ.
ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝ.ΤΑ ΡΑΚΙΤΖΑ,ΟΙ ΚΗΔΕΙΕΣ,ΓΑΜΟΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ.ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΠΙΑ,ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΜΕΤΟ!!ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ.ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ,ΒΡΥΣΩΝ,ΚΑΔΩΝ,ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΩΝ.ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ; ΑΛΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΕΧΑΣΕ ΓΙΑΤΙ:

(1)ΤΑ ΑΦΗΣΕ ΟΛΑ ΝΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΗΤΑΝ ΑΡΓΑ (ΟΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΕΛΙΟ)

(2) ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΥΙΟ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ-ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΑΓΕΣ

(3) ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΥΜΕΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΝΟΜΙΜΕΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΗΘΙΚΕΣ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΑΛΥΣΙΔΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.

(4) ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ. ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΟΝΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ.

(5) ΗΤΑΝ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΣ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ, ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ.

(6) ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΣΩΡΕΙΑ "ΣΚΙΩΝ" ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ (2) ΚΑΙ (3) Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΧΗΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΓΝΩΜΗ. (ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ - ΚΑΙ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ - ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΖΛ).

(7) ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ (ΔΙΑΛΥΣΗ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΓΡΥΛΛΑΚΗ, ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ & ΤΑΞΙΜΑΤΑ, ΕΡΓΑΚΙΑ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΛΠ)

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΕΧΑΝΕ. ΤΗΝ ΕΜΑΘΕ ΠΡΟΧΘΕΣ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ.

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 2010 ΟΧΙ ΣΤΟ 1960.
...

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΛΗΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΤΩΔΙΚΕΙΟ ?

Ανώνυμος είπε...

στην ελλαδα ο χαρτησ πρασσινησε. η ναξοσ εγινε μπλε. την εκανε ο γρυλακησ και η παρεα του. βεβαια και η τοπικη του πασοκ.ειμαι σιγουροσ οτι χωρισ ανταλαγμα δεν πηγαν αλωστε αυτο θα φανει.

Ανώνυμος είπε...

Τι αντάλλαγμα ανώνυμε 8:05? Αλλά έτσι είσαστε μαθημένοι να σκεπτόσαστε σεις. Δημοτικές εκλογές ήταν και όχι βουλευτικές.
Τώρα σας φταίει ο Γρυλλάκης και η παρέα του και όχι η ανικανότητα και ο τρόπος που ασκησε τα καθήκοντά του ο νυν δήμαρχος. ΄Ελεος, βγάλτε τις παρωπίδες και δείτε την πραγματικότητα επιτέλους.
"ΑΡΑΧΝΗ"

Ανώνυμος είπε...

AKOMA KAI META TH ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΜΑΡΑΚΗ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΡΕΛΟ ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ. ΓΚΑΓΚΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΡΑΧΝΗ ΤΟ ΓΥΡΝΑΜΕ ΤΩΡΑ;ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΟΠΤΟΣΟΥΝΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ;
ΑΝΤΙΑΡΑΧΝΗ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΛΛΗΜΕΝΟΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΠΛΕ,ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ. ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΑΗΔΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ.ΟΙ ΓΙΔΟΧΑΡΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ.ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ .

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 7:33 ΑΝΤΙΑΡΑΧΝΗ
Κάνεις λάθος, μπορείς να μου πεις πότε εξέφρασα θετική γνώμη για τον νυν δήμαρχο? Μάλλον δεν πρόσεχες τι έγγραφα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΑΠΙΡΗΣ(Ο ΤΙΠΟΤΑ),ΣΕΡΓΗΣ(ΜΟΥΛΩΧΤΟΣ),ΚΑΡΑΒΙΑΣ(ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΚΟΥΡΗΣ), ΦΟΥΤΑΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΡΑ ΠΛΑ ΤΑΝ (ΓΡΥΛΛΑΚΗΣ) ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

ante nikolaki pali pisw sto gerano ths dehs kai poly sou einai h8eles na kaneis kai dhmarxos pios esy pou otan eisouna odhgos eixes trakarei olla ta amaxia mas......... ella mesa kai exoune na pesoune polla gelia nikolaki !!!!!!!! kai mhn stenaxwriese emeis gia na deis poso kaloi eimaste 8a se fwnazoume dhmarxo....

dehths