Κυριακή, Νοεμβρίου 21, 2010

Κακή εμφάνιση = γκέλα !!!

Λευκή ισοπαλία (0-0) παραχώρησε ο Πανναξιακός στην αξιόμαχη ομάδα του Νηρέα στο γήπεδο της Πάρου μετά από ένα κακό ματς. Ο Στέφανος Μειμάρογλου είδε την ομάδα του να πραγματοποιεί την χειρότερη φετινή της εμφάνιση, με τους περισσότερους παίκτες σε κακή μέρα, να μην καταφέρνουν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, ενώ δεν κατάφεραν να ευστοχήσουν ούτε απ' το σημείο του πέναλτι όταν τους δόθηκε η ευκαιρία. Με την σημερινή γκέλα ο Πανναξιακός έχασε το απόλυτο, έπεσε απ' την κορυφή της βαθμολογίας και πάει στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής βλέποντας πλέον την..... ''πλάτη' του Πανθηραικού.
Δυο όλες κι όλες οι καλές στιγμές στο 1ο ημίχρονο, με τις δυο ομάδες να προσέχουν τα μετόπισθεν και τους επιθετικούς να προσπαθούν με ατομικές κυρίως ενέργειες να δημιουργήσουν κάτι καλό. Πρώτοι απείλησαν οι παίκτες του Νηρέα, όταν στο 20' την απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Ευαγγέλου απέκρουσε στην γωνιά του ο Τζιώλος, ενώ στο 32' ο Σουσούνης μετά από εκτέλεση κόρνερ δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα η οποία πέρασε μόλις άουτ.
Στην επανάληψη, δεν έφθανε η κακή μέρα για τον Πανναξιακό ... ήρθε να προστεθεί και το άγχος, καθώς είχε γίνει γνωστό το αποτέλεσμα στην Σαντορίνη όπου έβαζε τους Ναξιώτες στο γήπεδο με την πλάτη στον τοίχο και τη νίκη πλέον να κρίνεται επιτακτική. Ο Νηρέας ''στημένος'' για να τσιμπήσει τον βαθμό της ισοπαλίας και ίσως κάτι παραπάνω αν έβγαινε κάποια αντεπίθεση πήρε τελικά αυτό που ζητούσε, καθώς οι Ναξιώτες στάθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων ακόμα και όταν η μπάλα στήθηκε στο σημείο του πέναλτι. Ήταν το 65' όταν ο Μουμπάρακ μπήκε στην περιοχή από δεξιά, με προβολή επιχείρησε να γυρίσει την σέντρα, ο Δελλημπαλταδάκης με προβολή επίσης προσπάθησε να διώξει σε κόρνερ, αλλά η μπάλα χτύπησε στο χέρι του. Ο Δελληγιάννης έδειξε το σημείο του πέναλτι μέσα σε διαμαρτυρίες, ενώ απέβαλε και τον Δελλημπαλταδάκη για εξύβριση ! Μετά από 3 λεπτά διαμαρτυριών και διαβουλεύσεων ο Σουσούνης χτύπησε το πέναλτι, αλλά ο Παπαδάκης απέκρουσε (video). Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με τον Πανναξιακό να μην καταφέρνει να εκμεταλλευτεί ούτε το αριθμητικό πλεονέκτημα, και τον διαιτητή Δελληγιάννη ''να βάζει το κερασάκι στην τούρτα'' λήγοντας το ματς στο 88' μέσα σε θύελλα διαμαρτυριών κι απ' τις δυο ομάδες
Ο Πανναξιακός οφείλει να συνέλθει, να αφήσει πίσω του την σημερινή κακή εμφάνιση και να πάει στο ματς της χρονιάς την ερχόμενη Κυριακή στο ΔΑΚ με τον Πανθηραικό, με μόνο στόχο την νίκη, που θα τον ξαναβάλει στην κορυφή της βαθμολογίας. Μέχρι τότε, υπάρχει αρκετός χρόνος για περισυλλογή και για συνειδητοποιήσουν όλοι ότι φέτος ... κακή εμφάνιση = γκέλα.
Σε ένα κάκιστο ματς δεν υπάρχει κανένα νόημα να αναφερθείς σε ΚΑΚΗ διαιτησια, ειδικά όταν και οι δυο ομάδες έχουν παράπονα. (Δελληγιάννης, Ρούσσος, Γρυπάρης)

ΝΗΡΕΑΣ - (ΜΟΣΤΡΑΤΟΣ) - ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, ΔΕΛΛΗΜΠΑΛΤΑΔΑΚΗΣ, ΜΠΑΡΜΠΑΡΗΓΟΣ, ΑΡΙΑΝΟΥΤΣΟΣ, ΤΟΔΡΙ, ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ, ΜΑΡΑΤΟΣ (ΣΟΥΛΙΔΗΣ), ΒΑΡΣΑΜΟΣ (ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ) ΡΟΥΣΣΟΣ.
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ- ΜΕΙΜΑΡΟΓΛΟΥ - ΤΖΙΟΛΟΣ, Γ. ΚΑΤΣΑΝΗΣ (ΣΤΡΑΤΟΥΡΗΣ), ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ, Ν. ΚΑΤΣΑΝΗΣ, ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗΣ, ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ, ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ, ΣΟΥΣΟΥΝΗΣ, ΑΓΓΕΛΗΣ, ΒΑΣΑΛΑΚΗΣ.

Β.Κ.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

19 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΙΑΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΙ. ΜΑΤΩΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Η ΣΥΡΟΣ ΜΕ 0-3 0-4 ΧΑΛΑΡΑ. Ο ΝΗΡΕΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΦΑΓΕ 5 ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΕΠΑΙΖΕ ΣΑΝ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΟΠ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΡΙΑΝΟΥΣ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΚΑΙ ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ.
ΠΑΝΝΑΞΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΘΕΝΙΑΚΟ.!
ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ 30 ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΕΚΑ ΤΕΛΕΙΟΙ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ 80..
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΞΥΠΝΑ...

Ανώνυμος είπε...

Η φανελα ειναι βαρια ξυπνηστε και την κυριακη δωστε την απαντηση........Πανναξα γερα

Ανώνυμος είπε...

ela min trelenomaste. mia kaki emfanisi itan. tin kyriaki pali prwtoi

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΔΕ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ. ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

OXI MEGALE DEN MBOROUME. DOULEVEIS ESY GIA OLOUS MAS. EYTYXWS POU SE EXOUME

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΑΝ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ...ΞΥΠΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ..
ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΡΕ ΛΕΥΤΕΡΑΚΗ ;

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΡΕ!!! ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΕ Η ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΧΑΛΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ? ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΜΠΑΡΤΣΑ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ. ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟ ΠΙΑ!!!!!!!!! ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ν ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

KALA SAS TA LEEI O PROHGOYMENOS. AMA KERDIZAN THA HTAN MPARTSELONA. TOTRA EINAI MPOURDELO. RE OTI KAI NA GINEI THA LETE. STAMATISTE TO PIA!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

την μια κερδιζουμε μας φταιει ο κοουτς γιατι δεν εβαλε τον (χ) και εβαλε τον (ψ). την αλλη κερδιζουμε και μας φταιει ο (χ) παιχτης επειδη δεν τον γουσταρουμε. την αλλη κερδιζουμε αλλα μας χαλασε που ο (χ)παιχτης εγινε αλλαγη στο 20λεπτο και οχι στο 80λεπτο. τωρα η ομαδα τρενο εφερε και μια ισοπαλια και η ομαδα εγινε μπουρδελο. sorry ε!!!!!!! αλλα αντε στο διαολο ολοι εσεις οι κομπλεξικοι!!!! μασ τα πριξατε πια!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΟΟΥΤΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΟΙΤΙΚΟΙ?

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τα μίση ...
την Κυριακη (ή το Σάββατο)
ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ
B.K.

Ανώνυμος είπε...

AFISTE TA MISI KAI PROSEXE PROPONITI NA KERDISEIS TON PANTHIRAIKO GIATI THA ARXISEI TO GA...I
KAI META KALO TAXIDI..
POUTHENAKIA
NA AGIASEI TO XERI AYTOI NOY POU STA GRAFEI...
PANAXIAKARA GERA

ΝΗΡΕΑΡΑΣ είπε...

ΦΙΛΟΙ ΝΑΞΙΩΤΕΣ...ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ!ΚΑΙ Η ΣΥΡΟΣ ΗΡΘΕ ΠΕΡΥΣΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΗΡΕΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ 1-1.ΣΤΗ ΣΥΡΟ ΕΠΙΣΗΣ,ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ 3-1 ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ!ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟ ΕΚΤΟΣ ΗΤΑΝ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 7 ΧΡΟΝΩΝ...ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΧΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΗΡΕΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας ενδιαφερει ο Νηρεας η Πανναξα μας ενδιαφερει.Μαγκες την κυριακη ολα για ολα!μη μασατε ο καλος Πανναξιακος δεν χανει εδω μεσα ουτε απο τη μπαρτσελονα.Κοουτς παρε στα χερια σου τα αποδυτηρια και βαλε τους τις φωνες εκει που πρεπει.Το μαθημα στο νηρεα το πηρανε μονοι τους εξυπνα παιδια ειναι την Κυριακη θα δωσουνε την απαντηση μες το γηπεδο.Μαγκες σας εχουμε εμπιστοσυνη γερα ρε γερα

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΝΑΞΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ.
ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ.
ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ (ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΙΑ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ.
ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΞΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΖΗΤΑΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΑΡΗ.
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ(ΑΣ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ Η ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕ),ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ..
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ (95% ΝΤΟΠΙΑ ΠΑΙΔΙΑ)..
ΠΑΝΑΞΑ ΓΕΡΑ (ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ) ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ...

.... Ο ΕΓΩ ....

Ανώνυμος είπε...

Ο κ.ΠΟΥΘΕΝΑΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ 11ΑΔΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ!!!! ΚΑΙ ΑΜΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΙ ΤΟΥ ΗΡΘΕ. ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΩ κ.ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΕΣΥ!!!!!! ΞΥΠΝΑ!!!!! ΒΑΛΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ ΣΙΔΕΡΑ!!!!!!!! ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ κ.ΠΟΥΘΕΝΑ? ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ....

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΕ ΕΙΣΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΟΥΣΤ