Πέμπτη, Νοεμβρίου 18, 2010

Ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του ο κ. Στέφανος Φραντζέσκος.

Την ανεξαρτητοποίησή του ανακοίνωσε σήμερα ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Στροφή στο μέλλον - Δημοτική Δράση" κ. Στέφανος Φραντζέσκος.
Στην ανακοίνωσή του καταγγέλει ότι κάποιοι προσπαθούν να σπιλώσουν το όνομά του και ότι δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση των ψηφοδελτίων. Αναφέρει επίσης ότι αποδέχεται το εκλογικό αποτέλεσμα και τους ψήφους όπως ακριβώς ανακοινώθηκαν από το Πρωτοδικείο Νάξου, και οτι αποχωρεί για να διευκολύνει την παράταξή του για την οποία αγωνίστηκε όλους αυτούς τους μήνες .
Συγκεκριμένα η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του αναφέρει:

"Κατόπιν των έντεχνα αναπαραγόμενων λασπολογιών και σεναρίων που αναπαράχθηκαν κατά το τελευταίο τριήμερο πριν της εκλογές της 14ης Νοεμβρίου και επειδή πολύς θόρυβος έγινε αβάσιμα και για το όνομα μου, που δεν μου επέτρεψαν να χαρώ τη νίκη του.... συνδυασμού μας δηλώνω ότι :

* Ουδεμία ανάμειξη έχω με το θέμα των ψηφοδελτίων,
* Η σπίλωση και οι μεθοδεύσεις που επιχειρούν κάποιοι στο όνομα μου, δεν θα περάσει, θα επιστρέψει σύντομα στους ίδιους.
* Δεν θέλω και δεν μπορώ να παίξω τα πολιτικά παιχνίδια κανενός,
* Στη μάχη της εκλογικής διαδικασίας μπήκα καθαρός και θέλω να φύγω καθαρός,
* Σέβομαι και αποδέχομαι το εκλογικό αποτέλεσμα και τους ψήφους όπως ακριβώς ανακοινώθηκαν από το Πρωτοδικείο Νάξου,
* Δεν μπορώ και δεν δέχομαι να μου ασκούνται πιέσεις υποκινούμενες από σκοπιμότητες,
* Δεν θέλω να γίνω αφορμή και αίτια να καταλογιστεί το ελάχιστο, έστω και από φήμες, στο συνδυασμό, που όπως όλοι ξέρετε ήμουν ο πρώτος και ουσιαστικός δημιουργός και βασικός συντελεστής της συνένωσης.

Για όλους τους παραπάνω λόγους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΟΥΜΕ από τον συνδυασμό ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ – ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Η ανεξαρτητοποίηση μου πραγματοποιείται για να διευκολύνει τον συνδυασμό για τον οποίο πάλεψα, αγωνίστηκα και οραματίστηκα μέσα απ΄ αυτόν, τη Νάξο του αύριο. Δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι με την ανεξαρτησία μου δεν θα στηρίζω την νέα Δημοτική Αρχή και το Έργο της . Η ολοκλήρωση και αποκατάσταση της αλήθειας θα αποτελέσει κυρίαρχο στόχο των ενεργειών μου το επόμενο διάστημα μέχρι την οριστική δικαίωση.

Στην 1η Ιανουαρίου θα ορκιστώ ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος υπηρετώντας και διεκδικώντας την ευημερία και την πρόοδο του Νέου Καλλικρατικού μας Δήμου, εκπληρώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επιταγή που μου εγγυήθηκαν 864 συνδημότες μας, τους οποίους ευχαριστώ από καρδίας."

Με Εκτίμηση

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

11 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗ Δ.Ο.Υ........

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΕ ΣΕ ΔΙΑΦΑΝΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΑΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΕΣ ΠΡΟΕΔΡΙΕΣ ΛΗΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΠΟΙΑ ΔΙΑΦΑΝΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΙΟΝΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΟΙΑ ΔΙΑΦΑΝΙΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΗ Η ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ .ΠΟΙΑ ΔΙΑΦΑΝΙΑ ΟΤΑΝ 2 ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ .ΠΟΙΑ ΔΙΑΦΑΝΙΑ ΟΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΗΓΕ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΙΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΚΗ . ΠΟΙΑ ΔΙΑΦΑΝΙΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΛΛΟΙ 2 ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ .ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΑΝΙΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΩΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΙΟ . ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΡΑ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΣΚΕΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ .ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΑΝΙΑ ΟΤΑΝ ........ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

εσυ αγορι μου πρεπει να εγινες με παρθενογεννηση...ποιος εισαι εσυ που θα αφαιρεσεις το νομιμο κατοχυρωμενο δικαιωμα του υποψηφιου να παει να δει τα ψηφοδελτια.αλλα μαλλον εισαι απο τη χουντα του Μαρακη παει αυτη επεσε.....απο κει και περα αν υπαρχουν δικαστικοι που δεν κανουν σωστα τη δουλεια τους φταιει ο μαργαριτης???αν υπαρχουν εφορευτικες και δικηγοροι που δεν κανουν σωστα τη δουλεια τους πααααλι φταιει ο μαργαριτης??ο μαργαριτης τον εστειλε σπιτι του γιατι οπως ειπες πανω απ ολα η διαφανεια!!ποιος αλλοςθα το εκανε αυτο??εκατσες και εγραφες μια ωρα για να μας πεις τι??και το επομενο επεισοδιο αν ειναι να γραφεις αρλουμπες μη το παιξεις αστο πηγαινε για γλαροσουπα...

Ανώνυμος είπε...

σωστα τα λες αντριανη ξενακη

Ανώνυμος είπε...

Εβαλα το χερι στο παντελονι μου και βρηκα κατι αρχι....αρες ΝΑ.Οποτε μαλλον δεν ειμαι η ανδριανη.............

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ Η ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ KAN ΠΙΟ ΚΟΥΜΠΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ENTER" ΣΙΓΑ ΜΗ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη μονον να γλειφει για ψηφους ξερει; ρε τι τρεξιμο ητσν αυτο;στην ταβερνα μας ηρθε 12 η ωρα και επιανε ενα ενα πελατη.θελω να δω τι θα κανει.

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ Ο ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ.....

Ανώνυμος είπε...

ενταξη κυριε μαμουζελο εαν σε ειπαν και αντριανη τι πειραζει αφου ολη μερα μαζι ειστε σας βλεπουμε

Ανώνυμος είπε...

μου αρεσει οταν τρωγοντε οι δεξιοι αντε τελοιωνετε στο τελος δεν θα μεινει κανενας

Ανώνυμος είπε...

4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΡΑΚΗ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΝΑ ΛΑΜΟΓΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΙΟΙ..! ΟΥΠΣ! ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ? ΝΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΕΣΑΑΑ!