Σάββατο, Νοεμβρίου 13, 2010

Καθάρισε και στο κύπελλο !

Στους 4 του κυπέλλου της ΕΠΣ Κυκλάδων προκρίθηκε η ομάδα του Πανναξιακού μετά από την σημερινή νίκη με σκορ 2-0 επί του ΑΟ Πάρου. Σε ένα ποιοτικά καλό ματς παρα το γεγονός ότι δεν βοηθούσαν οι καιρικές συνθήκες και ο κακός αγωνιστικός χώρος του ΔΑΚ, οι δυο ομάδες έπαιξαν για τη νίκη, δημιούργησαν και έχασαν εκατέρωθεν ευκαιρίες σε ένα παιχνίδι ντέρμπι όπως ακριβώς αναμενόταν. Ο Πανναξιακός ξεκίνησε χωρίς τους Σουσούνη, Βασαλάκη, που έμειναν για προληπτικούς λόγους εκτός 11αδας, αλλά ο Μουμπάρακ ανέλαβε σήμερα να βγάλει τα κάστανα απ' τη φωτιά πετυχαίνοντας 2 γκολ, αλλά και χάνοντας άλλα 2 που δύσκολα πιστεύεις ότι χάθηκαν !

Μόλις στο 5' λεπτό ο Ξενάκης με υπέροχη σέντρα από αριστερά, έβγαλε μόνο του τον Μουμπάρακ που πλάσαρε άψογα και άνοιξε το σκορ. Το ημίχρονο κύλησε με την μπάλα πάνω-κάτω, τις ομάδες να προσφέρουν όμορφο θέαμα και να έχουν από 2 καλές ευκαιρίες για γκολ (20' Αρκουλής, 32' Αγγελής, 38' Μουμπάρακ, 41' Γιουρτζίδης), και με τον ΑΟ να φωνάζει για..... ένα (σωστά) ακυρωθέν γκολ στο 44'.
Στο 2ο ημίχρονο πλέον, με την ομάδα του ΑΟ Πάρου να βρίσκεται πίσω στο σκορ, αλλά με τον δυνατό άνεμο ευνοϊκό, θα περίμενε κανείς απ τους παίκτες του ΑΟ να αντιδράσουν. Αυτό δεν συνέβη γιατί Αρκουλής και Γιουρτζίδης ''κάθισαν', ο Πανναξιακός πήρε την
πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασε δυο καλές ευκαιρίες με τον Μουμπάρακ στο 47' και 57'. Ένα λεπτό μετά όμως, ο Αγγελής από αριστερά έβγαλε με μια σεντρα-σουτ, μόνο με το τέρμα τον Μουμπάρακ, που πλάσαρε από κοντά τελειώνοντας το ματς. Μόνη καλή στιγμή του ΑΟΠ στην επανάληψη ένα καλό σουτ του Μουραι που πέρασε μόλις άουτ στο 73', ενώ για τον Πανναξιακό χάθηκε τριπλή ευκαιρία στο 76' όταν Γ. Κατσάνης και Δενδρινός δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα από κοντινή απόσταση.
Τέλος και το κύπελλο για τον ΑΟΠ, που πλέον συγκεντρώνεται στο πρωτάθλημα στο οποίο προς το παρόν είναι ουραγός, αλλά με την καλή ομάδα που διαθέτει δυσκολα θα κινδυνευσει. Δικαιούταν ένα γκολ σήμερα οι Παριανοί, αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους. Η φάση του ακυρωθέντος γκολ στο 44' τους αποσυντόνισε, με αποτέλεσμα στο 2ο ημίχρονο να έχουν το νου τους περισσότερο στις διαμαρτυρίες, παρα να στο να παίξουν ποδόσφαιρο
Απ' τον Πανναξιακό, μεγάλη μπάλα από τον Μ. Πολυκρέτη που έδειξε για άλλη μια φορά το ταλέντο του, τον ακολούθησε σε απόδοση ο Γρηγορόπουλος που ''όργωσε" το γήπεδο και ήταν πολύ καλός τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά και τον Μουμπάρακ που με δυο γκολ, δικαιωματικά μπαίνει στους διακριθέντες.
Μέτρια η διαιτησία του Σουλτάνη που ''κιτρίνισε" όλο τον κόσμο προκειμένου να κρατήσει το ματς.
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (ΜΕΙΜΑΡΟΓΛΟΥ) - Βασιλάκης, Γ. Κατσάνης, Γρηγορόπουλος, Κατσούλης, Ν. Κατσάνης, Χαμηλοθώρης, Ξενάκης (Δενδρινός), Μ. Πολυκρέτης, Μουμπάρακ (Σφυρόερας), Αγγελής, Κ. Πολυκρέτης (Καπαρέλης).
ΑΟ ΠΑΡΟΥ (ΚΟΠΑΝΙΔΗΣ) Χαρίστος, Κρητικός, Βαρθακούρης, Τσόκα, Μπάλκας, Μουραι, Μουλάς (Παντελαίος), Κορτιανός (Δαφερέτας), Γιουρτζίδης (Μπάλος) Αλιμπράντης, Αρκουλής.
Β.Κ.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

11 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ SITE ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ. ΑΟΠΑΡΑ !!!!

ΥΓ. ΤΟ ΓΚΟΛ ΟΜΩΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ...
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕ ΟΥΤΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟς ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΠΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΑΑΑΑΑΑ

ΚΥΠΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Ο ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗΣ ΕΙΝΑΙ OFF SIDE?ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει video φίλε μου, φωτογραφία είναι που αν χρειαστεί θα δημοσιευθεί. Και για να προλάβω την ερώτηση σου, δεν εχει δημοσιευθεί για να μην ανοίξει η γνωστή κουβέντα για την διαιτησία, και να σκοτωνόμαστε στα blog επι μια βδομάδα άνευ ουσίας.

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΟ ΠΑΡΟΥ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΜΑΔΑ Ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙ ΛΟΓΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΚΤΕΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΣΟΥΣΟΥΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΑΛΑΚΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΕΧΑΣΕΣ ΜΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ.ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΗΣΟΥΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ.ΘΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ,ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΠΕΣΕΙ ΤΟΠΙΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

Θα επαναλαβω και παλι οτι ειναι εντελως ανουσιο να ανοιξετε μια κοντρα-τσακωμο για το θεμα της διαιτησιας. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΗΜΑ. Φιλε του ΑΟΠ, αν διαβασεις τα δυο τελευταια post, θα διαπιστωσεις οτι τουλαχιστον εδω, (στο naxosfan εννοω)εχουμε αναγνωρισει την καλη ομαδα που ηδη εχετε. Υπαρχουν μεγαλυτερα προβληματα τα οποια ονομαζονται ΓΗΠΕΔΑ, ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ κλπ, οπου εκει θα επρεπε να εχουμε κοινη φωνη και ισως να ξεκινησουμε ''πολεμους'' μηπως και καταφερουμε πραγματα. Το αν ο Βαρθακουρης ηταν off side, ή ο Μουμπαρακ εντος περιοχης στο πεναλτυ που τελικα δωθηκε φαουλ ειναι θεματα για καφενειακες συζητησεις και μονο.
Β.Κ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ Η ΑΣΧΕΤΟΣ ΟΤΑΝ ΕΣΥ Ο ΠΑΡΙΑΝΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΠΕΛΑΤΗ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ 2Ο ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ ΠΑΡΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΒΚ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΠΑΡΑΦΕΡΘΗΚΑ ΛΙΓΟ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΟΥ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΠΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΟΠ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Κ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ.Κ ΜΕ 0 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ.ΘΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ