Τρίτη, Νοεμβρίου 30, 2010

Άγρια κόντρα για την έδρα του Ν. Αιγαίου!!!!

Άρχισαν τα όργανα στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, κλιμακώνεται η κόντρα μεταξύ των Νομών Δωδεκανήσου και Κυκλάδων. Αυτή την φορά αιτία έγινε το προεδρικό διάταγμα του οργανισμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου που υπογράφουν ο υπουργός Εσωτερικών κ. Ιωάννης Ραγκούσης και ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Φιλ. Σαχινίδης με το οποίο δημιουργούνται και θα λειτουργήσουν στα Δωδεκάνησα μόλις 6 Διευθύνσεις και 42 Τμήματα έναντι 5 Γενικών Διευθύνσεων, 15 Διευθύνσεων, 79 τμημάτων και 5 αυτοτελών Τμημάτων που δημιουργούνται και θα λειτουργήσουν στις Κυκλάδες!!!!
Σε χθεσινό της δημοσίευμα η τοπική εφημερίδα της Ρόδου "Δημοκρατική" με πρωτοσέλιδο τίτλο "Διεγράφη από το χάρτη ο νομός Δωδεκανήσου" χρησιμοποιώντας πολύ σκληρή γλώσσα κατά του υπουργού εσωτερικών κ. Ραγκούση, τον κατηγορεί ότι μέσω του "Καλλικράτη" προσπαθεί να καταστρέψει τα Δωδεκάνησα!!!!!!!
Και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η Περιφέρεια θα διοικείται από τη Σύρο αφού από το οργανόγραμμα φαίνεται ότι αναγνωρίζεται η Ερμούπολη ως έδρα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, αφού η πλειοψηφία των πιο σημαντικών και ισχυρών υπηρεσιών θα διοικούνται από εδώ.
Διαβάστε εδώ όλο το άρθρο . Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :