Πέμπτη, Νοεμβρίου 18, 2010

Κρίσιμο παιχνίδι γιά τον Πανναξιακό στην Πάρο με τον Νηρέα

Άλλο ένα κρίσιμο ματς περιμένει τον Πανναξιακό την Κυριακή στην Πάρο, με αντίπαλο την πάντα υπολογίσιμη ομάδα του Νηρέα. Οι Ναξιώτες μετά το διπλό επί του ΑΟΠ, πριν 20 περίπου μέρες στο ίδιο γγήπεδο, θέλουν πάση θυσία τη νίκη που θα τους πάει με το απόλυτο των βαθμών στο μεγάλο ντέρμπι με τον Πανθηραικό. Τον Πανθηραικό, που εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τους 3 βαθμούς από το ''εκτός'' έδρας παιχνίδι που έχει να δώσει με την ομάδα της Ίου, μιάς και το ματς τελικά θα γίνει στο Καμάρι !
Ο προπονητής του Πανναξιακού Στέφανος Μειμάρογλου απέκλεισε από την 19μελη αποστολή που θα πάει στην Πάρο τους Μπελέγκο, Μπεκίμ, τον ανέτοιμο Μασούρα, και τον Κρητικό που δεν βρίσκεται ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης, ενώ θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Δενδρινό που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στην ωμοπλάτη. Σουσούνης και Βασαλάκης που προφυλάχθηκαν στον αγώνα κυπέλλου με τον ΑΟΠ, θα είναι κανονικά στην αποστολή και στην διάθεση του προπονητή.
Ο Σ. Μειμάρογλου δήλωσε για το σημαντικό παιχνίδι με τον Νηρέα στο "naxosfan" : ''Σέβομαι και εκτιμώ την ομάδα του Νηρέα, που αποτελεί πάντα μια υπολογίσιμη δύναμη στο πρωτάθλημα Κυκλάδων. Γνωρίζουμε ότι.... δεν θα έχουμε εύκολο έργο στην Πάρο. Είμαστε όμως πανέτοιμοι, έχουμε δουλέψει πολύ, προερχόμαστε από ένα καλό σερί αποτελεσμάτων και στόχος είναι να περάσουμε από την έδρα του Νηρέα με ένα θετικό αποτέλεσμα.''
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15.30 το απόγευμα της Κυριακής, ενώ αποστολή του Πανναξιακού θα αναχωρήσει στις 13.30 με ... τον ''τσιπούρα''. Μαζί της και οι φίλαθλοι που θέλουν να ακολουθήσουν την ομάδα και να την ενισχύσουν σ΄αυτο το δύσκολο εκτός έδρας ματς. Η επιστροφή είναι προγραμματισμένη για τις 19.00 περίπου το απόγευμα.
Β.Κ.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :