Τετάρτη, Νοεμβρίου 24, 2010

Απάντηση Ιάκωβου Γιακουμή στις δηλώσεις Καπίρη!!!

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η συνέντευξη που παραχώρησε πριν λίγες μέρες ο κ. Γερμάνος Καπίρης στον Γιάννη Βλαχάκη και την εφημερίδα "Κυκλαδική".
Ο γιατρός αναλύοντας το αποτέλεσμα των εκλογών κατηγορεί ευθέως τον υφυπουργό κ. Ρήγα για αλαζονεία και λάθος επιλογές και αφήνει αιχμές κατά των υποψηφίων που στελέχωσαν τον συνδυασμό του κ. Μαράκη. Φανερά ενοχλημένος από τις δηλώσεις του κ. Καπίρη ο υποψήφιος με τον συνδυασμό " Συμπαράταξη Νάξου και Μικρών Κυκλάδων", κ. Γιακουμής απέστειλε προς την εφημερίδα και τα τοπικά ΜΜΕ την παρακάτω επιστολή:

"Κύριε Διευθυντά,

Με έκπληξη διάβασα στην εφημερίδα σας, την συνέντευξη του Ιατρού και Πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Γερμανού Καπίρη με την οποία με ενημέρωσε ότι στις δημοτικές εκλογές κατήρθα ως υποψήφιος του συνδυασμού του βουλευτή Κυκλάδων κ. Ρήγα. Πραγματικά, πως μπορώ να αντικρύσω τους 717 ανθρώπους που με τίμησαν με την ψήφο τους (εκ των οποίων 191 Απεραθίτες που στάθηκαν δίπλα μου παρά την δυναμική που είχε ο έτερος συνδυασμός στο χωριό καταγωγής μου) και να τους πω ότι δεν κατήρθα στις εκλογές για τα πιστεύω μου και .... την πίστη στις δυνατότητες και τις αξίες μου, αλλά για να εξυπηρετήσω μικροκομματικά ή μικροπολιτικά συμφέροντα αντιμαχόμενων εσωκομματικών παρατάξεων. Από την εφημερίδα σας, θέλω να δηλώσω ευθαρσώς και με παρρησία ότι εγώ, ο Ιάκωβος Γιακουμής, κατήρθα υποψήφιος με τον συνδυασμό Συμπαράταξη Νάξου & Μικρών Κυκλάδων γιατί (εκτός από το γεγονός ότι είχε την επίσημη στήριξη του ΠΑΣΟΚ) ταίριαζε ιδεολογικά με τα πολιτικά μου πιστεύω, αξίες και αρχές. Η διαμάχη που παρακολουθούμε μετά τις εκλογές, μέσα από τα Μέσα Ενημέρωσης του Νησιού, ανάμεσα στον βουλευτή Κυκλάδων και Υφυπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης κ. Παναγιώτη Ρήγα και στον Πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Γερμανό Καπίρη είναι επιζήμια για τον τόπο και σε καμία περίπτωση δεν αφορά ανθρώπους σαν και εμένα που μπήκαμε στον αγώνα με μόνο σκοπό την εφαρμογή στην πράξη των ιδεών και των πιστεύω μας. Η Νάξος παραμένει παρακολουθητής των εξελίξεων τόσο σε κεντρικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο, καθώς οι μεταξύ μας έριδες έχουν οδηγήσει στην πολιτική απαξίωση των στελεχών του κινήματος στο νησί. Μακάρι να μην αποδειχτώ αληθινός τόσο κατά την επιλογή των αντιπεριφερειαρχών Νοτίου Αιγαίου όσο και στην στελέχωση της Γενικής Διοίκησης Αιγαίου. Γιατί τότε, θα αποδειχτεί για μία ακόμη φορά, ότι εξυπηρετεί συμφέροντα ο διχασμός της οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στην Νάξο – συμφέροντα που εκφράζονται είτε με ψήφο πολιτευτών σε αντίπαλα ψηφοδέλτια είτε με απαξίωση του δημοκρατικού κόσμου της Νάξου που είναι αυτός που δίδει την πλειοψηφία στο ΠΑΣΟΚ στις Κυκλάδες. Εγώ, προσωπικά, θα σταθώ αρωγός σε όλες εκείνες της προσπάθειες ενότητας του χώρου του ΠΑΣΟΚ της Νάξου γιατί ο διχασμός δεν ωφελεί, κατά κύριο λόγο, τον τόπο μας. "
Με τιμή,

Ιάκωβος Γιακουμής
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

25 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ; ΑΠ' ΤΟΝ FREDDIE MERCURY ΣΤΟΝ ΓΙΑΚΟΥΜΗ ;
ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ;

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΡΗΓΑΣ ΟΣΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ Η Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Καλά πόσο ψώνια μπορεί να είναι ορισμένοι άνθρωποι?
Και ποιος τους είπε ότι το καλό του τόπου εξαρτάται από την εσωτερική ευρυθμία των κομμάτων (σε ποιο αιώνα ζουν)? Ποια είναι η καθημερινότητα που βιώνουν? Ζουν σ’ αυτόν τον πλανήτη και σ’ αυτή τη χώρα?

Ανώνυμος είπε...

οι νταβατζηδες τελιωσανε..ακομα να παρετε το μηνυμα??εντωμεταξυ προσπαθω να βγαλω νοημα απο την ανακοινωση και δεν μπορω...ακομα να συνελθουνε απο τη σφαλιαρα που φαγανε φενεται..ελπιζω να ξαναπερασει ο πελαργος που σε φερε και να μας αδειασεις τη γωνια γρηγορα...

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΡΗΓΑ ' ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ . ΦΕΡΑΤΕ ΤΗ ΝΔ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΝΟΝΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΤΕ??? ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΗ ΧΑΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΡΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΡΑ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΚΟΥΣΤΕ. ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ!!! ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ,ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΡΑΡΧΕΣ. ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΙΑΝΑ.
ΑΕΚΤΖΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Για τον 24 Νοεμβρίου 2010 9:04 μ.μ.

Πόσο στερημένο και κομπλεξικό άτομο είσαι! Η αλαζονεία τιμωρείται στο είχα πει αν θυμάσαι κι εσύ κορόιδευες!
Το ότι η ζωή μας είναι και θα είναι μαύρη το γνωρίζουμε, αλλά δε σχετίζεται με τις εκλογικές ήττες - νίκες αλλά με την ανικανότητα αυτών που κυβερνούν την Ελλάδα!
Εσύ μπορείς μόνο μέσα από την ανωνυμία που σου εξασφαλίζει το διαδίκτυο να εξαπολύεις μύδρους, επώνυμα δε μπορείς να κάνεις το οτιδήποτε γιατί φοβάσαι μη σε λυντσάρουν! Ζεις κι εσύ το δράμα σου και φαίνεται από το μένος που βγάζεις!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΡΑΚΗ ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΛΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.
ΑΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΕΑ, ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.

ΞΑΦΝΙΚΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΟΠΤΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
Η ΝΑΞΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ!!

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΣΤΕ ΡΕΖΙΛΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος Γιακουμής Γιακουμής λέει μεταξύ των άλλων: "εγώ, ο Ιάκωβος Γιακουμής, κατήρθα υποψήφιος με τον συνδυασμό Συμπαράταξη Νάξου & Μικρών Κυκλάδων γιατί ( εκτός από το γεγονός ότι είχε την επίσημη στήριξη του ΠΑΣΟΚ ) ταίριαζε ιδεολογικά με τα πολιτικά μου πιστεύω, αξίες και αρχές."

Με λίγα λόγια και απλά: κατέβηκα γιατί είμαι καλό παιδί του κόμματος και αφού το κόμμα το ήθελε, το ήθελα και γω γιατί και γω το κόμμα θέλω και θέλω να με θέλει. Αν δεν είναι έτσι κύριε Γιακουμή γιατί στο φυλλάδιό σας (που ετοιμάσατε πρώτος από κάθε άλλο υποψήφιο οποιουδήποτε συνδυασμού, "μοστράρετε" τον ευτό σας ανάμεσα σε Ρήγα και Μαράκη? Δε σας βγήκε γιατί οι εποχές που διανύουμε δε θέλουν κόμματα. Μακάρι να δυαλύσουν μπας και και δούμε μια νέα μέρα. Θα σας πρότεινα στον πολύ ελεύθερο χρόνο σας να ασχοληθήτε με κάτι άλλο που θα σας φέρει την ευδαιμονία που επιθυμείτε. Στο καλό και μακριά από μας.

Ανώνυμος είπε...

Ιάκωβε μην μιλάς για δεοντολογία και για Κίνημα. Πες μας πόσα ξόδεψες για να πάρεις αυτόυς τους ελάχιστους ψήφους; Και γιατί τόσ γλύψιμο στον Καλαματιανό; Τι έχει προσφέρει αυτός στη Νάξο; Γιατί στήριξε με τόσο πάθος τον Μαράκη ενώ έβλεπε ο παμπόνηρος ότι είναι καμένο χαρτί;

Ανώνυμος είπε...

ΞΑΦΝΙΚΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΙ Ο ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ. ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΕΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ. ΑΣΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΕΡΙΜΕΝΟΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΜΠΟΥΖΙ

ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΒΟΥΡΤΣΗ...

ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ....

ΤΟΥ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΩΡΤΩΣΕ

ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΗ!!! ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΓΛΥΝΟ & ΤΗΝ

ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.

ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Ο κ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΡΤΣΗΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗ ΣΥΡΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 28-11-10

ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ;;;

ΘΑ ΓΝΕΙ ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ Ο ΓΑΜΟΣ

ΤΟΥ ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΕΘΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΔΡΙΩΤΕΣ...

ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ???
ΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΠΙΡΗ ΠΡΟΒΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 1,5ΧΡΟΝΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΡΙΝ 4 ΚΑΙ ΚΑΤΙ.
ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ?
ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΑΡΑΚΗ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ.
ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ??
ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΠΙΡΗ.
ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ, ΔΕΝ ΛΕΓΟΤΑΝ ΠΑΣΟΚ ΚΥΡΙΕ ΚΑΠΙΡΗ?
ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΛΕΓΟΤΑΝ ΠΑΣΟΚ ΚΥΡΙΕ ΚΑΠΙΡΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΠΙΡΗ.
ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΝΔ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΕΒΕΙ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΡΗΓΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:

ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ

(ΚΑΙ ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΑΣ)

Ανώνυμος είπε...

για τον 849
ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΣΟΚ.
ΟΙ ΚΑΘΕ ΡΗΓΗΔΕΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
ΗΛΙΘΙΕ ΝΕΟΠΑΣΟΚΕ

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ.
ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ
ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΗΓΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΙΡΑΔΕΣ.
ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΜΕ

ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 25 Νοεμβρίου 2010 8:49 π.μ. ΣΕ ΚΑΤΑΤΑΣΩ ΣΤΟΝ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΛΕΥΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ρήγας πήρε στις Κυκλάδες 16.500 ψήφους κι απ αυτούς 1.300 ήταν Ναξιώτες. Οποιος παρακολουθεί τις εκλογές στη Νάξο τα τελευταία 30 χρόνια πάντα οι υποψήφιοι βουλευτές ΠΑΣΟΚ που δεν είναι Αξώτες συγκεντρώνουν περίπου 2.οοο σταυρούς. Ομως πάντα το νησί είχε δικό του βουλευτή. Μήπως γίνεται ασκός του Αιόλου ο Ρήγας για να καλύψουν κάποιοι τη δική τους ανεπάρκεια και ανικανότητα που πήρε στο λαιμό της και το νησί; Αν κρίνουμε κι απ τη μικρότητα που τους διακρίνει και έχει εξοργίσει τον δημοκρατικό κόσμο της Νάξου μετά τις εκλογές, μάλλον τα προσωπικά αποθημένα τα οποία τους καθοδήγησαν σ΄αυτές είναι παρόντα και είναι πλέον αυτά που οριστικά θα τους θέσει στο περιθώριο της ιστορίας για πάντα.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, καλά τα λες εσύ από πάνω. Ο Καπίρης μάλλον περίμενε να του προσφέρουν έτοιμη τη βουλευτική έδρα. Αμ δε, αν ήταν έτσι πολλοί θα είχαν γίνιε ως τώρα βουλευτές. Ο Καποίρης έχασε τη μοναδική ευκαιρία, τώρα, τρέχα....γύρευε !!!

Ανώνυμος είπε...

Μας λέει ο κ. Καπίρης "Οι πολίτες της Νάξου σ’ αυτές τις εκλογές, απέδειξαν ότι διαθέτουν πολιτικό αισθητήριο υψηλού βαθμού ευφυΐας και ότι η ανοχή έχει τα όριά της".
Μάλλον όμως το αισθητήριο αυτό το απέκτησαν τώρα γιατί στις δύο τελευταίες βουλευτικές αναμετρήσεις δεν το είχαν. Αν το είχαν και τότε τώρα θα ήταν βουλευτής και όλα θα ήταν καλά...
Δεν πειράζει. Ας κάνει άλλη μία προσπάθεια για να βγει βουλευτής αλλά μάλλον τότε θα χάσουμε και πάλι "τον υψηλό βαθμό ευφυΐας"...
Δεν ντρπόμαστε λέω εγώ.......

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΥΡΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΙΖΕΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ. ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΨΗΦΟ. ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ "ΜΠΑΜ" ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΚΕΙ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΧΟΡΤΟ ...Ή ΝΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

Και συ ρε μεγάλε που έχεις στο κεφάλι μυαλό αντί τυρί όπως εμείς τι προτείνεις ; Ή η δουλειά σου είναι απλώς να καταγγέλεις και να λοιδορείς τους άλλους ; Κάτι συγκεκριμένο άν έχεις πες μας και όχι αφορισμούς και φανφάρες.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ,ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ Ή ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ Ή ΒΟΥΛΙΑΖΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Ποιος Καπίρης ρε παιδιά; Αυτός δε μπορεί να χωρίσει δυο γαϊδουριών άχυρα. Ντιπ αγράμματος πολιτικά. Υποψήφιος με τη δεξιά εδώ στα τοπικά, πώς διάολο ορίστηκε υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ; Ας όψεται ο Ανωμερίτης.

Ανώνυμος είπε...

“Ντιπ αγράμματος πολιτικά”
Τι ακριβώς εννοείτε? Τι σημαίνει αγράμματος πολιτικά?