Κυριακή, Νοεμβρίου 28, 2010

Καζάνι που βράζει το ΠΑΣΟΚ στο Ν. Αιγαίο

Οι "σύντροφοι" δεν άντεξαν πολύ και άρχισαν τις φωνές και τις διαμαρτυρίες για τις θέσεις και τα αξιώματα.
Έτσι, για τις 4 θέσεις αντιπεριφερειαρχών και την μία θέση του προέδρου του περιφερειακού συμβουλίου Ν. Αιγαίου βγήκαν τα μαχαίρια μεταξύ Κυκλαδιτών και Δωδεκανήσιων Πασοκοσυμβούλων. Από την άλλη ο κ. Γ. Μαχαιρίδης δέχεται καθημερινά δεκάδες τηλεφωνήματα από βουλευτές και υπουργούς των δύο νομών για να τοποθετήσει σε αυτές τις θέσεις τους εκλεκτούς - κομματάρχες των βουλευτών - υπουργών του ΠΑΣΟΚ.
Για τη θέση δε του προέδρου του περιφερειακού συμβουλίου γίνεται το "ένα να δεις", καθώς αυτή η θέση φαίνεται ότι την.... έχει "καπαρώσει" Κυκλαδίτης σύμβουλος. Τα "συντροφικά" μαχαιρώματα πάνε και έρχονται με αποτέλεσμα το ΠΑΣΟΚ στο Ν. Αιγαίο να θυμίζει "american bar".
Πέρα από το γέλιο που προκαλεί η αντίληψη για το πως πρέπει να κατανέμονται οι θέσεις στο περιφερειακό συμβούλιο, σ' αυτή την κόντρα έχουν βοηθήσει πολύ και τα ΜΜΕ των Δωδεκανήσων που θεωρούν τους Κυκλαδίτες εκλεγμένους συμβούλους ως παρακατιανούς.
Τέλος, ένα ακόμα σημείο τριβής αναμένεται να υπάρξει στις προεδρίες των οργανισμών και των σχημάτων της Νομαρχίας που θα στελεχωθούν από τους συμβούλους του κ. Μαχαιρίδη.
fileleutheros.pblogs.gr
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :