Πέμπτη, Νοεμβρίου 18, 2010

Εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος από τους "Πολίτες για τα Νησιά μας"

Η κίνηση ‘Πολίτες για τα Νησιά μας’ χαιρετίζει τους ψηφοφόρους και φίλους της και τους καλωσορίζει στις προσπάθειες για έναν άλλο Δήμο, διαφορετικό από το σημερινό και τους καλεί να πάρουν ενεργά μέρος στις δραστηριότητές της. Ερμηνεύοντας το μήνυμα του τελικού εκλογικού αποτελέσματος εκτιμά ότι αυτό δεν αποτελεί επιβράβευση κάποιου συγκεκριμένου έργου του κ. Μανώλη Μαργαρίτη, ούτε και επιδοκιμασία κάποιας κομματικής γραμμής. Δεν αποτελεί λευκή επιταγή στα.... χέρια του νέου δημάρχου.
Η πλειοψηφία των συμπολιτών μας συμπεριλαμβανομένων αυτών της μεγάλης αποχής έκρινε αρνητικά την τετραετία του απερχομένου δημάρχου και τον ίδιο ως ακατάλληλο για το νέο δήμο. Καταδίκασαν το πρόσωπο που επιλέχθηκε από την κυβέρνηση να μας επιβάλει τον Καλλικράτη. Καταδίκασαν τις κυβερνητικές παρεμβάσεις βουλευτών, υφυπουργών, υπουργών, κομματικών αξιωματούχων. Καταδίκασαν τις μεθόδους πολιτικής κακοποίησης, τους εκβιασμούς, τις πελατειακές σχέσεις με ψηφοφόρους, τις ασύμβατες συναλλαγές υποψηφίων, την αναξιοκρατία, το λαϊκισμό.

Η κίνησή μας περιμένει από όλους να καταβάλλουν προσπάθειες για ένα Δήμο που θα διοικήσει με αξιοκρατία μέσα σ’ ένα κλίμα πολιτικού πολιτισμού, με γνώμονα τις κοινές ανάγκες και όχι τα μικροσυμφέροντα των δημοτών. Η κίνησή μας έχει αντιπαρατεθεί προεκλογικά στην ανυπαρξία αυτοδιοικητικού πολιτικού λόγου με δράσεις, προτάσεις και παρεμβάσεις ουσίας και κατάφερε να εκπροσωπηθεί στο νέο Δ.Σ. Δεσμευόμαστε και δηλώνουμε ότι θα προσπαθήσουμε με τη συμμετοχή μας να βοηθήσουμε τον τόπο μας και κάθε επιλογή του νέου Δήμου που στοχεύει με δημοκρατία, διαφάνεια και ορθολογισμό στη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας της ζωής μας, στην πρόοδο της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων. Θα συμβάλλουμε στον επαναπροσδιορισμό του ρόλου του πολίτη στην κοινωνία με όρους αυτοδιοικητικούς, στο νέο δύσκολο τοπίο που θα αντιμετωπίσουμε.

Νάξος 18/11/20
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

14 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝΕ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΨΗΦΙΖΑΝΕ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ.
ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ:
"Η κίνηση ‘Πολίτες για τα Νησιά μας’ χαιρετίζει τους ψηφοφόρους και φίλους της και τους καλωσορίζει στις προσπάθειες για έναν άλλο Δήμο, διαφορετικό από το σημερινό "
ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΥ. ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

αχ τι σου κανει μια καρεκλιτσα
απο αριστερος γινεσαι και υπερμαχος της δεξιας.
βρε δεν ντρεπεστε

Ανώνυμος είπε...

ναι ρε γαμωτο μαλακια που δεν ψηφισαμε το Νικο το Μαρακη με τον οποιο θα ειχαμε βροντερη φωνη στη δημοτικη χουντα του προεδρου καραμανη .....και κριμα που ψηφισαμε το Μαργαριτη γιατι χασαμε αλλα 4 χρονια οπισθεν λαμογιας Γιανακη Δημεα μιζας,και καναμε το εγλημα να στερησουμε απο τον Αλ καπουνη να διεκδικησει την δημαρχεια.ρε ξεφτιλες ντροπη σας....πετρα δεν κουνησατε 4 χρονια αλλα τζιπαρα προμηθεια πηρατε...αη συχτηρι.Ολος ο κοσμος και οχι μονο οι αριστεροι σας εστειλαν απο εκει που ηρθατε....

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ, ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ, ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ, Ο ΝΕΟΣ ΥΙΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΣΕΣ ΠΟΣΟ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘΥΡΕΣ ΤΟΥ (ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ); ΜΗΠΩΣ 200€; ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΟΣΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΡΙΔΕΣ. ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΤΕ. ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ

Ανώνυμος είπε...

εισαι εκτος τοπου και χρονου.......ριξε κανενα κουβα νερο πανω σου θαλασσινο ομως

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΕΛΕΗΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ. ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ; ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΕΣΕΙΣ ΒΡΗΚΑΤΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ! ΔΗΛ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ; Ο ΥΙΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΩΡΑ ; ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΦΑΕΙ ΟΛΟΙ ... ΟΣΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ !
ΑΙΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Πελατειακές
Ατομιστικές
Σχέσεις
Ολίγων
Καρεκλοκένταυρων

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ, ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΨΑΧΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ.
ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ;
ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ Η΄ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ; ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΥΙΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΣΑΤΕ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΜΕ 200€ Ή ΟΧΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΖΙΡΟΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΤΟΥ ΑΞΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΣΑΤΕ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ Ο ΞΕΡΟΛΑΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΕ.

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΝΑΞΟ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ.

ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗ ΓΟΥΡΝΑ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΙΣΤΙΚΑΤΕ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ?

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΕΣ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΝ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

αχ νικο μου τι το θελαμε;αχ γιαννακη μου τι παθαμε αχ δημοηλια μου ναχαν ολοι την τιμιοτητα σου αχ νικο μου αφου σουλεγα φτιαξε κανα εργο ειδες τωρα; θα μεταναστευση, ο γιαννακης ο ηλιας και γω δεν το μπορω το σφουγγαροπανο
ναιχταροια

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ. 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΡΑΚΗ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ. ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΔΩΣΑΜΕ (ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ): ΤΟΝ ΠΟΥ-ΟΥ-ΟΥ-ΛΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ Π@@ΛΟ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΤΑΞΕ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΚ! ΤΟΚ! ΜΑΝΩΛΗ, Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΕΙΜΑΙ, ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΗΓΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ? ΣΤΗ ΔΕΗ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩΩΩ! ΕΛΑ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΤΙ ΤΕΩΣΠΑΝΤΩΝ ΜΕ ΠΡΕΣΤΙΖ.. ΞΑΝΑΒΓΑΛΑ ΤΗ ΤΖΙΠΑΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΔΕ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΠΡΟΦΙΛ... ΚΕΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.